Fatime

Hídlap

Sakkverseny Esztergomban

Harmadik éve rendezte meg az Esztergomi Sakk Club a Téli Duna Kupa – Esztergom Rapid Nyílt Sakkversenyt, amelynek idei kiírásának a Babits Mihály Általános Iskola adott otthont, december 23-án.

Az idei megmérettetésre 33 versenyző érkezett, azonban a szép számmal érkeztek Perbetéről és Bátorkesziről is gyermekek. Az „A” csoportban a már pontokkal rendelkező versenyzők, míg a „B” csoportban azok versenyeztek, akiknek még nincs élő pontjuk. Svájci rendszerben 9 fordulót játszottak le.

Az „A” kategóriában Szabó Márton Mihály győzedelmeskedett maximális pontszámmal, míg a „B” kategóriában Láng Simon szerezte meg az első helyet.

Fotó: Walczer Patrik

Advertisements

  • Elbontják a határzárat a letkési átkelőhelynél

    Pénteken este 20:30-kor kezdik elbontani a fizikai határzár betonelemeit a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei – közölte legfrissebb rendőrségi tájékoztatás alapján Huszák Tamás polgármester a Letkés Község Önkormányzata Facebook oldalon.

    Hídlap
  • Összetartozás jegyében helyezték el az anyaföldet az ereklyetartóban

    Az Esztergomi Polgári Körök szervezésében a Prímás-szigeten található Országzászlónál emlékeztek meg a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulójáról. A kopjafa mellett kapott helyet az az ereklyetartó, mely mostantól az egykori Esztergomi vármegye településeiről származó földeket tartalmazza.

    Hídlap
Advertisements