Előd

Hídlap

Útlezárás forgalomtereléssel Esztergomban

A Deák Ferenc utcában január 19-én, pénteken forgalmi korlátozások lépnek életbe, mert ingatlanokat és a csatornarendszert is érintő munkálatokat végeznek tehergépjárművekkel.

A Deák F. utca 4. számú épületénél délelőtt 8:00 és 11:00 órák között homlokzati munkálatok folynak majd. A Deák F. utca 9. számtól végig a Deák/Eszperantó utcák sarkáig 8:30 és 12:00 óra között a csatornarendszert vizsgálja át az Északdunántúli Vízmű Zrt.

Magasnyomású csatornatisztító géppel dolgoznak péntek délelőtt a Deák utcában, így január 19-én senki nem fog tudni közlekedni ezen a területen a forgalomkorlátozás időszakában.

Ezen időszak alatt a forgalmat a keresztutcákra terelik ideiglenes jelzőtáblák kihelyezésével. A délelőtti órákban a Széchenyi térre a bejutás nem lesz biztosítva.

A Deák Ferenc utca lezárásával az Eszperantó utca, Mikszáth Kálmán utca, IV. Béla utca, Kis-Duna-sétány biztosítja a térség feltárását az egyik irányból; a másik irányból pedig a Lőrinc utca, a Kis-Duna sétány biztosítja a feltárást a Széchenyi tér kivételével.

A Kis-Duna sétány ideiglenesen egyirányú lesz a Lőrinc utcától az Árok utcáig, a Tabán híd felé.

Esztergom Város Önkormányzata