Sándor, Ede

Hídlap

Szomszédoló tanári hangverseny tartottak a zeneiskolában

Közös koncerten találkoztak a környékbeli zeneiskolák a Szomszédoló tanári hangversenyen. A rendezvényen a szervező esztergomi intézmény mellett még négy iskola csatlakozott a régi hagyomány felelevenítéséhez. A hangversenynek az esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola adott otthont.

Az esztergomiak mellett a dorogi, a táti, a nyergesújfalui és a párkányi művészeti iskola pedagógusai szólaltatták meg hangszereiket a nézők előtt. A Zsolt Nándor Zeneiskola nagyterme zsúfolásig megtelt az érdeklődő közönséggel.

Udvardyné Pásztor Ágnes igazgató elmondta, hogy a tanév elején szervezett igazgatói értekezleten merült fel a hangverseny újraszervezésének ötlete. Az esemény a ’90-es és a 2000-es évek elején nagy népszerűségnek örvendett.

A találkozón az intézmények tanárai 3-4 produkcióval készültek, majd a műsor végén közösen szórakoztatták a közönséget.

  • Nem bírt az éllovassal a Dorog

    Hazai pályán szenvedett vereséget a Dorogi FC az éllovas Zalaegerszegi TE csapatától a Merkantil Bank Liga 29. fordulójában. Bár Paudits Patrik révén a harmadik percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, az élvonalba igyekvő vendégek nagy nyomást helyeztek vendéglátóikra: végül fordítottak és a három pontot is magukkal vitték.

    Hídlap
  • Méretes csukák akadtak horogra a pergető versenyen

    Huszontöt versenyző összesen 2003 centiméternyi halat fogott a tizedik alkalommal megrendezett Március 15-i Pergető Versenyen. A Kerek-tavi sportrendezvényen a nemzeti ünnep alkalmából kokárdát tűztek magukra a horgászok, akik egy 67 centiméteres süllő kivételével kizárólag csak csukákat fogtak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements