Endre, Elek

Hídlap

Szomszédoló tanári hangverseny tartottak a zeneiskolában

Közös koncerten találkoztak a környékbeli zeneiskolák a Szomszédoló tanári hangversenyen. A rendezvényen a szervező esztergomi intézmény mellett még négy iskola csatlakozott a régi hagyomány felelevenítéséhez. A hangversenynek az esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola adott otthont.

Az esztergomiak mellett a dorogi, a táti, a nyergesújfalui és a párkányi művészeti iskola pedagógusai szólaltatták meg hangszereiket a nézők előtt. A Zsolt Nándor Zeneiskola nagyterme zsúfolásig megtelt az érdeklődő közönséggel.

Udvardyné Pásztor Ágnes igazgató elmondta, hogy a tanév elején szervezett igazgatói értekezleten merült fel a hangverseny újraszervezésének ötlete. Az esemény a ’90-es és a 2000-es évek elején nagy népszerűségnek örvendett.

A találkozón az intézmények tanárai 3-4 produkcióval készültek, majd a műsor végén közösen szórakoztatták a közönséget.

  • Csillaghullás Minifesztivál Kesztölcön

    Változatos programokkal valódi minifesztivált szerveznek Kesztölcön augusztus 4-én. A rendező Virágzó Kesztölc Egyesület éjszakai csillagles túrával, előadásokkal, zenével, lampionokkal és igazi piknik hangulattal várja majd az érdeklődőket. Helyszín az Erdészház Turistaszálló.

    Hídlap