Klaudia

Hídlap

Riasztás a rendkívüli hideg miatt

Extrém hideget jósol hétvégére az Országos Meteorológiai Szolgálat, ezért vörös kód riasztást adott ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Az Esztergom Katasztrófavédelmi Kirendeltség kérésének megfelelően Esztergom Város Önkormányzata felkészült melegedő helyek megnyitására, jelenleg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házában található a melegedőhely (Cím: Esztergom, Kossuth u. 42. , Telefonszám: 33/412-614).

Amennyiben szükséges, további melegedőhelyek megnyitásáról is intézkedünk. Kérünk mindenkit, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet a betegekre, hajléktalanokra, idősekre, valamint az egyedül élőkre a következő napokban!

http://www.esztergom.hu/index.php/main/page/cikk/extrem-hideg-voros-kodu-riasztas-a-hetvegere-4740

  • Rendhagyó énekórát tartott a Muzsikás

    Rendhagyó énekórát tartott a Muzsikás Együttes hétfőn Esztergomban. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar népzenei együttes a József Attila és a Babits Mihály Általános Iskolában tanuló gyerekekhez hozta közelebb a népzenét.

    Hídlap
  • A keresztényüldözésről nyílt kiállítás Esztergomban

    Egy tizenkét tablóból álló kiállítás nyílt az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet iskola aulájában hétfő reggel. A tárlat a napjainkban lévő keresztényüldözést mutatja be tényfeltáró adatokkal.

    Hídlap