Sára, Márió

Hídlap

Riasztás a rendkívüli hideg miatt

Extrém hideget jósol hétvégére az Országos Meteorológiai Szolgálat, ezért vörös kód riasztást adott ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Az Esztergom Katasztrófavédelmi Kirendeltség kérésének megfelelően Esztergom Város Önkormányzata felkészült melegedő helyek megnyitására, jelenleg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házában található a melegedőhely (Cím: Esztergom, Kossuth u. 42. , Telefonszám: 33/412-614).

Amennyiben szükséges, további melegedőhelyek megnyitásáról is intézkedünk. Kérünk mindenkit, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet a betegekre, hajléktalanokra, idősekre, valamint az egyedül élőkre a következő napokban!

http://www.esztergom.hu/index.php/main/page/cikk/extrem-hideg-voros-kodu-riasztas-a-hetvegere-4740

  • Környezettudatos diákok kapnak elismerést

    Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan, immár ötödik éve, 2019-ben is pályázatot hirdet a Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért emlékplakett elnyerésére.

    Hídlap
  • Zátonyra futott egy hajó Helembánál

    Zátonyra futott egy hajó a 1709.5 fkm-nél, a Helemba-sziget alatt. Információink szerint a hajón nem keletkezett lék és nem szivárog belőle semmi. Jelenleg mentésre vár.

    Hídlap