Gyárfás

Hídlap

A Mindszenty iskolások is segítenek a rászorulóknak

Az esztergomi Mindszenty József Katolikus Általános Iskola hatodik osztálya fogadta örökbe az Enni adok ételdobozt csütörtökön. A diákok péksüteményekkel, gyümölcsökkel és tartós élelmiszerekkel töltötték meg. Az ételeket a rászorulók díjmentesen elvehetik.

Ha Ön is szeretné, hogy gyermeke osztálya örökbe fogadja az ételdobozt, akkor jelentkezzen a Re-Formáló csapatánál! Ha pedig önként segítene, bármikor megtöltheti a dobozt. Fontos, hogy főtt ételt csak felcímkézve, dátummal ellátva lehet elhelyezni!

Jelentkezni itt lehet: reformalo.egyesulet@gmail.com

Segítsünk együtt, mert segíteni jó!

Az ételdobozról bővebben itt írtunk korábban:

http://hidlap.hu/2018/01/06/elkeszult-esztergom-enni-adok-doboza/

  • Elindult a regisztráció az Online Számla rendszerben

    A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell mindenkinek, aki belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állít ki akár számlázó programmal, akár számlatömbben.

    Hídlap
  • A Motorosk is lehetnek Angyalok

    Idén negyedik alkalommal szervezik meg a június 23-án, „A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulást. A rendezvény mottója utal a jótékonysági és adománygyűjtő szándékra, hiszen a motorosokat szólítják meg, és kérik, hogy “bújjanak angyalbőrbe” és adományukkal támogassák az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat.

    Hídlap