Erzsébet

Hídlap

A nyergesi Kernstok az első bajnok

A Pézsa Tibor Sportcsarnok első alkalommal rendezte meg a néhai Szentkirályi Károlyról elnevezett kupát, amin 8-9 éves (1-2. osztályos) iskolások vettek részt.

A szervezők nagy örömére összesen kilenc iskola fogadta el a meghívást és nevezett be. 3×3 csoportot sorsoltak ki, majd a csoportmérkőzések után a csoportok azonos helyezettjeik új csoportokat alkottak így mindenki 4-4 mérkőzést játszott.

Minden iskola kivétel nélkül helytállt, jó volt nézni a kicsik színvonalas és lelkes játékát. Sokat számított, hogy egy-egy csapatban hány játékos szerepel rendszeresen edzéseken, egyesületben.

Végül a bajnok a Kernstok iskola lett Nyergesújfaluról, teljesen megérdemelten, hiszen mind a négy mérkőzést megnyerte. Jó játékukkal kivívták a többiek elismerését.

Az eredményhirdetésen Osvald Zsolt főszervező beszélt a jelenlévőknek a torna névadójáról, a nemrég elhunyt Szentkirályi Károly tanár úrról. A szép díjakat Szentkirályi Károly felesége, Jutka asszony, valamint a Sportcsarnok igazgatója, Pál György adták át.

VÉGEREDMÉNY:

1. NYERGESÚJFALU
2. MINDSZENTY
3. ADY PÁRKÁNY
4. VITÉZEK
5. JÓZSEF
6. BABITS
7. SZENT ERZSÉBET
8. PILISMARÓT
9. PETŐFI

Sajtóközlemény

  • Vasárnap este érkeznek az első hópihék

    A hideg mellé vasárnap éjjeltől már kevés csapadék is társulhat, hétfő reggelre több helyen hólepel is kialakulhat.
    A következő napokban északkelet felől továbbra is hideg, vasárnapig száraz légtömegek érkeznek fölénk, így bár sok lesz a napsütés, a reggelek fagyosakká válnak, és a csúcshőmérséklet is napról napra csökkenni fog.

    Hídlap