Gyárfás

Hídlap

Simicskó István: ez egy sorsdöntő választás lesz

Ez most nem pusztán egy belpolitikai csata, ez egy sorsdöntő választás lesz, amelynek alapvető tétje, hogy Magyarország bevándorló ország lesz, vagy magyar ország marad – mondta Simicskó István csütörtökön Esztergomban. A honvédelmi miniszter Völner Pállal, a térség országgyűlési képviselőjével tartott telt házas lakossági fórumot.

Simicskó István úgy fogalmazott: látjuk, hogy milyen módon viszonyul Brüsszel a tömeges migrációhoz, ezzel szemben mi megvédjük Magyarország határait, keresztény értékeinket gyermekeink és unokáink számára.

A politikus hozzátette: a legfontosabb kincsük a hazánk, ez egy pótolhatatlan érték és, ha egyszer elveszítjük, akkor nincs visszaút. Sok magyar ember, őseink, elődeink életüket adták szabadságunkért, függetlenségünkért, hazánkért. Szeretnénk megtartani magyar országnak – mondta a miniszter.

Simicskó István hangsúlyozta: a boldogulás feltétele a biztonság, amelyet a kormány igyekezett az elmúlt időszakban megtartani. Sorsdöntő választás lesz, soha ilyen nem volt a rendszerváltás óta. Most mindenkire szükségünk van, aki továbbra is azt szeretné, hogy ne legyünk bevándorló ország.
A fórum végén a résztvevőknek lehetőségük volt feltenni kérdéseiket.

  • Elindult a regisztráció az Online Számla rendszerben

    A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell mindenkinek, aki belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állít ki akár számlázó programmal, akár számlatömbben.

    Hídlap
  • A Motorosk is lehetnek Angyalok

    Idén negyedik alkalommal szervezik meg a június 23-án, „A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulást. A rendezvény mottója utal a jótékonysági és adománygyűjtő szándékra, hiszen a motorosokat szólítják meg, és kérik, hogy “bújjanak angyalbőrbe” és adományukkal támogassák az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat.

    Hídlap