Szilárda

Hídlap

Hivatalosan is megnyitottam a motoros szezont – Cargineering blog

Gondolom, a motoros társaim átérzik azt a várakozást, ami az első szép, tavaszi napot megelőzi. Mikor már van ereje a napnak, délutánra a reggeli pára is felszárad az aszfaltról, mikor napszemcsi is kell az utcára, na ilyenkor már bizsereg a motoros tenyere.

Ezek azok a napok, amikor sunyiban már otthon felveszi a bukósisakot, próbálgatja a kesztyűt, nézi, miből lehetne újat beszerezni. Nálam így telt a múlt hét eleje, megfűszerezve azzal, hogy hétvégén még 10 centis hóban drifteltem egy fél éjszakát Debrecenben, amit szintén imádok, majd síeltem egy napot Erdélyben. Szóval hirtelen volt a váltás, a téli és a nyári hobbik között, de már szerdán nem bírtam magammal.

Tovább:
Cargineering

  • Szörnyen jó mesekönyv egy esztergomi kötődésű írótól

    Pifkó Célia, esztergomi kötődésű író könyvét tegnap mutatták be Budapesten, a Várkert Bazárban. A „Szörnyek a szobádban” című színvonalas, bájos alkotást Orosz Annabella illusztrálta és a Képmás kiadó gondozásában látott napvilágot. Az esztergomi kötődésű író édesapjáról utcát is neveztek el.

    Hídlap
  • Megújult a községháza Dömösön

    Nyolcvan millió forintból újult meg a községháza Dömösön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán nyert támogatásból, valamint az önkormányzat saját forrásából. A korszerűsített épületet szerdán adták át.

    Hídlap