Beáta, Izolda

Hídlap

Hivatalosan is megnyitottam a motoros szezont – Cargineering blog

Gondolom, a motoros társaim átérzik azt a várakozást, ami az első szép, tavaszi napot megelőzi. Mikor már van ereje a napnak, délutánra a reggeli pára is felszárad az aszfaltról, mikor napszemcsi is kell az utcára, na ilyenkor már bizsereg a motoros tenyere.

Ezek azok a napok, amikor sunyiban már otthon felveszi a bukósisakot, próbálgatja a kesztyűt, nézi, miből lehetne újat beszerezni. Nálam így telt a múlt hét eleje, megfűszerezve azzal, hogy hétvégén még 10 centis hóban drifteltem egy fél éjszakát Debrecenben, amit szintén imádok, majd síeltem egy napot Erdélyben. Szóval hirtelen volt a váltás, a téli és a nyári hobbik között, de már szerdán nem bírtam magammal.

Tovább:
Cargineering

  • Felújították az idősek otthonát Nyergesújfalun

    Új pihenőhelyiséget, akadálymentes parkolót és mosdót alakítottak ki, kicserélték a nyílászárókat és energetikailag korszerűsítették a Nyergesújfalui Szent Mihály Idősotthon épületét. Mindez a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében valósulhatott meg, mintegy 40 millió forintból.

    Hídlap
  • Több utat is felújítottak Szobon

    Hat utca felújítására került sor az elmúlt hetekben Szobon. Az önkormányzat 86 millió forint támogatást nyert a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatán belterületi útjainak rendbetételére. Az utak hivatalos átadóját szerdán tartották a Meggyfa utcában.

    Hídlap