Vilmos

Hídlap

Hivatalosan is megnyitottam a motoros szezont – Cargineering blog

Gondolom, a motoros társaim átérzik azt a várakozást, ami az első szép, tavaszi napot megelőzi. Mikor már van ereje a napnak, délutánra a reggeli pára is felszárad az aszfaltról, mikor napszemcsi is kell az utcára, na ilyenkor már bizsereg a motoros tenyere.

Ezek azok a napok, amikor sunyiban már otthon felveszi a bukósisakot, próbálgatja a kesztyűt, nézi, miből lehetne újat beszerezni. Nálam így telt a múlt hét eleje, megfűszerezve azzal, hogy hétvégén még 10 centis hóban drifteltem egy fél éjszakát Debrecenben, amit szintén imádok, majd síeltem egy napot Erdélyben. Szóval hirtelen volt a váltás, a téli és a nyári hobbik között, de már szerdán nem bírtam magammal.

Tovább:
Cargineering

  • Járdát újítanak a Budai Nagy Antal lakótelepen

    Felújítják járdát Esztergomban, a Budai Nagy Antal utcai lakótelepen. A munkálatok június 27-én kezdődnek meg. A beruházás során a burkolatot javítja majd a kivitelező, Strabag Kft. Mindezt az önkormányzat közölte a város honlapján.

    Hídlap
  • VOLT vonattal, VOLT kombinált jeggyel a VOLT Fesztiválra!

    A MÁV-START és a GYSEV kombinált – a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát is biztosító – jegyet kínál a VOLT Fesztiválra vonattal utazó diákoknak. A VOLT kombinált jegy a két vasúttársaság Budapest és Sopron között közlekedő járatain egyszeri vagy oda-vissza utazásra használható fel, június 25-től július 2-án éjfélig.

    Hídlap