Bernadett

Hídlap

Esztergomi arany a nemzetközi úszóversenyen

Fonyódi György és Tátrai Norbert képviselte az esztergomi színeket a XXI. Nemzetközi Szenior Úszóversenyen március 17-18-án Békéscsabán, amely egyben Pálos Imre Emlékúszás is volt. A hazaiakon kívül főleg Szerbiából, Romániából és Szlovákiából érkeztek szenior úszók.

Fonyódi György a 200 méteres vegyesúszásban aranyérmet szerzett, a 100 méteres pillangóúszásban és a 100 méteres mellúszásban pedig második helyezést ért el.

Tátrai Norbert az 50 méteres hátúszásban lett ezüstérmes, az 50 méteres gyorson az ötödik helyen úszott célba.

Fonyódi György azt mondta: Moldova György – kitűnő humorával! – azt írja, hogy az élettől már elment a kedve, de a halálhoz még nem jött meg. Azt hiszem, hogy mi, szeniorok is lassan így leszünk a versenyzéssel, de addig is tesszük a dolgunk – fogalmazott a sportoló.

  • A Dunakanyarban élők nem támogatják a Red Bull Air Race-t

    Bár alternatív helyszínként a Dunakanyar is felmerült, a térségben élők többsége nem támogata azt, hogy Budapest helyett a régióban rendezzék meg a júliusra tervezett Red Bull Air Race futamot. A műrepülő-verseny helyszínével kapcsolatban Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője indított szavazást közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem ad engedélyt arra, …

    Hídlap
  • Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

    Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat. Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei …

    Hídlap