Beáta, Izolda

Hídlap

Vigyázat, függőséget okoz! – Techno Classica Essen – Cargineering blog

Állítólag világvásár. Meg Európa egyik legnagyobb old-timer találkozója. Bíztam a németekben, hiszen ők nem szoktak az ilyesmivel viccelni. Jól tettem, igazam lett!

Röviden, hogy milyen? Leesik az állad és megcsömörlesz. Nem, ez nem olyan, hogy elmész a barátnőddel és lazán sétálgatsz vele. Ne hívd el, mert meg fog rémülni tőled, attól az énedtől, amit a Techno Classica hoz ki belőled. Mert, ha egy kicsit is autóbolond vagy akkor itt egy vérben forgó szemű, nyálát csorgató, a fejét ide-oda kapkodó zombivá válsz, aki annyit tud mantrázni 6 órán át, hogy: „ááááá, ezt nézd!” vagy „húú ilyen nincs is”, és, hogy „aztaaa”.

Ezt egy nő nem nagyon tudja értelmezni. Neki a 12. darab 911 2.7 RS már csak egy cuki régi Porsche, te meg még annak is a kipufogóját fogod szagolgatni percekig, mert tudod, hogy még egyszer nem lesz aki a 700.000 eurós autója közelébe engedjen (igaz, ezzel ott inkább a középmezőnyben mozog).

Tovább:
Cargineering

  • Felavatták a Királyréti Kirándulóközpontot Szokolyán

    Átadták a 205 millió forintból megépült Királyréti Kirándulóközpontot csütörtökön, Szokolyán. A többfunkciós épület nem csak turisztikai szolgáltatást nyújt, hanem hely- és gazdálkodástörténeti bemutatót is kínál a Börzsönybe látogatóknak. A beruházásnak köszönhetően egyre többen választhatják úti célul a hegységet.

    Hídlap
  • Növelné a kormány az erdőterületek nagyságát

    A tavaszi időszakban 22 millió facsemete elültetésével járul hozzá a kormány a magyar erdők fenntartásához, emellett 2019-ben több mint 6000 hektárral növelik az erdőterületek számát – jelentette be Nagy István miniszter csütörtökön Kismaroson, az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából rendezett díjátadó ünnepségen.

    Hídlap
Advertisements