Árpád

Hídlap

Vigyázat, függőséget okoz! – Techno Classica Essen – Cargineering blog

Állítólag világvásár. Meg Európa egyik legnagyobb old-timer találkozója. Bíztam a németekben, hiszen ők nem szoktak az ilyesmivel viccelni. Jól tettem, igazam lett!

Röviden, hogy milyen? Leesik az állad és megcsömörlesz. Nem, ez nem olyan, hogy elmész a barátnőddel és lazán sétálgatsz vele. Ne hívd el, mert meg fog rémülni tőled, attól az énedtől, amit a Techno Classica hoz ki belőled. Mert, ha egy kicsit is autóbolond vagy akkor itt egy vérben forgó szemű, nyálát csorgató, a fejét ide-oda kapkodó zombivá válsz, aki annyit tud mantrázni 6 órán át, hogy: „ááááá, ezt nézd!” vagy „húú ilyen nincs is”, és, hogy „aztaaa”.

Ezt egy nő nem nagyon tudja értelmezni. Neki a 12. darab 911 2.7 RS már csak egy cuki régi Porsche, te meg még annak is a kipufogóját fogod szagolgatni percekig, mert tudod, hogy még egyszer nem lesz aki a 700.000 eurós autója közelébe engedjen (igaz, ezzel ott inkább a középmezőnyben mozog).

Tovább:
Cargineering

  • A jéghideg Dunába ugranak Nagymaroson

    2019. január 1-jén, 11 órakor a nagymarosi strand területén évbúcsúztató és újév köszöntő csobbanást tartanak a Dunában. Az esemény a Nagymarosi Önkormányzat támogatásával, orvosi felügyelet mellett zajlik és az eseményen mindenki a saját felelősségére vehet részt.

    Hídlap
  • Megszűnik a Takarék Letkésen

    December 14-től már csak a nagymarosi kirendeltségen vehetik igénybe a letkésiek a Centrál Takarék Szövetkezet szolgáltatásait. A letkési ugyanis megszűnik, az ügyeket a hozzá legközelebb eső településen intézhetik majd.

    Hídlap