Márk

Hídlap

Óriási siker az esztergomi kemposoknál

Szombaton a XIV. Nemzetközi Felcsút Kupa Magyar Bajnokságon szerepelt a Fighting Kempo Esztergom-kertváros csapata. A megmérettetésen 26 csapat 200 versenyzője küzdött egymással. Az esztergomiak kiemelkedő sikereket értek el, összesen 13 arany, 5 ezüst és 2 bronzérmet hoztak haza.

Full-contact, Submission, Semi Kempo és kata versenyszámokban indultak az esztergomi kemposok. Baris Lajos mind a négy versenyszámban kiválóan teljesített és minden kategóriát megnyert. Bakk Eszter is hengerelt, csak full-contactban lett második (igaz, ott a fiúk között) a három arany mellé. Deák Ferenc is menetelt, a full-contact és semi kempo aranyai mellé submissionban és katában is ezüstöt kapott. Takács Martin full-contactban és semmi-kempoban nyerte meg kategóriáját. Rafael Balázs minden színű éremből gyűjtött egyet: full-contact arany, submission ezüst és semi kempo bronz. Öcse, Rafael Alex submission kategóriában jeleskedett és állhatott a dobogó legfelső fokára.Szendrei Rebeka full-contactban, 63 kg-ban, két súlycsoporttal feljebb, 75 kilóban vállalta be a mérkőzést, de sajnos dobástechnikáknál kijött a súlykülönbség és így a második helyen végzet.

Ez egy jó főpróbának bizonyult az április 7-én rendezendő XIII. MKH Service Esztergom-kertváros kupához, amit az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban rendeznek meg.

Gratulálunk a csapatnak és felkészítő edzőiknek: Pokorni Gábornak és Pokorni Gábornénak.

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements