Bernadett

Hídlap

Óriási siker az esztergomi kemposoknál

Szombaton a XIV. Nemzetközi Felcsút Kupa Magyar Bajnokságon szerepelt a Fighting Kempo Esztergom-kertváros csapata. A megmérettetésen 26 csapat 200 versenyzője küzdött egymással. Az esztergomiak kiemelkedő sikereket értek el, összesen 13 arany, 5 ezüst és 2 bronzérmet hoztak haza.

Full-contact, Submission, Semi Kempo és kata versenyszámokban indultak az esztergomi kemposok. Baris Lajos mind a négy versenyszámban kiválóan teljesített és minden kategóriát megnyert. Bakk Eszter is hengerelt, csak full-contactban lett második (igaz, ott a fiúk között) a három arany mellé. Deák Ferenc is menetelt, a full-contact és semi kempo aranyai mellé submissionban és katában is ezüstöt kapott. Takács Martin full-contactban és semmi-kempoban nyerte meg kategóriáját. Rafael Balázs minden színű éremből gyűjtött egyet: full-contact arany, submission ezüst és semi kempo bronz. Öcse, Rafael Alex submission kategóriában jeleskedett és állhatott a dobogó legfelső fokára.Szendrei Rebeka full-contactban, 63 kg-ban, két súlycsoporttal feljebb, 75 kilóban vállalta be a mérkőzést, de sajnos dobástechnikáknál kijött a súlykülönbség és így a második helyen végzet.

Ez egy jó főpróbának bizonyult az április 7-én rendezendő XIII. MKH Service Esztergom-kertváros kupához, amit az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban rendeznek meg.

Gratulálunk a csapatnak és felkészítő edzőiknek: Pokorni Gábornak és Pokorni Gábornénak.

  • A Dunakanyarban élők nem támogatják a Red Bull Air Race-t

    Bár alternatív helyszínként a Dunakanyar is felmerült, a térségben élők többsége nem támogata azt, hogy Budapest helyett a régióban rendezzék meg a júliusra tervezett Red Bull Air Race futamot. A műrepülő-verseny helyszínével kapcsolatban Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője indított szavazást közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem ad engedélyt arra, …

    Hídlap
  • Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

    Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat. Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei …

    Hídlap