Frigyes

Hídlap

Óriási siker az esztergomi kemposoknál

Szombaton a XIV. Nemzetközi Felcsút Kupa Magyar Bajnokságon szerepelt a Fighting Kempo Esztergom-kertváros csapata. A megmérettetésen 26 csapat 200 versenyzője küzdött egymással. Az esztergomiak kiemelkedő sikereket értek el, összesen 13 arany, 5 ezüst és 2 bronzérmet hoztak haza.

Full-contact, Submission, Semi Kempo és kata versenyszámokban indultak az esztergomi kemposok. Baris Lajos mind a négy versenyszámban kiválóan teljesített és minden kategóriát megnyert. Bakk Eszter is hengerelt, csak full-contactban lett második (igaz, ott a fiúk között) a három arany mellé. Deák Ferenc is menetelt, a full-contact és semi kempo aranyai mellé submissionban és katában is ezüstöt kapott. Takács Martin full-contactban és semmi-kempoban nyerte meg kategóriáját. Rafael Balázs minden színű éremből gyűjtött egyet: full-contact arany, submission ezüst és semi kempo bronz. Öcse, Rafael Alex submission kategóriában jeleskedett és állhatott a dobogó legfelső fokára.Szendrei Rebeka full-contactban, 63 kg-ban, két súlycsoporttal feljebb, 75 kilóban vállalta be a mérkőzést, de sajnos dobástechnikáknál kijött a súlykülönbség és így a második helyen végzet.

Ez egy jó főpróbának bizonyult az április 7-én rendezendő XIII. MKH Service Esztergom-kertváros kupához, amit az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban rendeznek meg.

Gratulálunk a csapatnak és felkészítő edzőiknek: Pokorni Gábornak és Pokorni Gábornénak.

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements