Beáta, Izolda

Hídlap

Esztergomban több ezer ember munkáját veszélyeztetik Sorosék

Több ezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat Esztergomban – mondta Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A politikus kifejtette, hogy Esztergomban is működnek külföldi gyárak, amelyeket a Soros-hálózat arra akar felhasználni, hogy zsarolja Magyarországot. Egy izraeli lap oknyomozó munkájának köszönhetően ezt hangfelvétel is bizonyítja. Ezen az hallható, hogy Dénes Balázs, az egyik nagy Soros-szervezet vezetője arról beszél, hogy külföldi kormányokon és a nagyvállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot.

Úgy fogalmazott: a Soros-hálózat Magyarország ellenes tevékenysége tehát nemcsak nemzetbiztonságilag veszélyes, hanem ami még inkább megdöbbentő: gátlástalanul játszanak a magyar emberek munkájával és megélhetésével. Megdöbbenve állunk ezek az aljas módszerek előtt – mondta Völner Pál.

Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta: csak Esztergomban több ezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat, ha ezt a tevékenységet folytatja. Ha Sorosék ilyen gyárakat beáldoznának csak azért, hogy nehéz helyzetbe hozzák a kormányt, az a térségben beláthatatlan gazdasági és szociális következményekkel járna, családokat tenne tönkre. Mindezt csak azért teszik, mert ők egy bevándorláspárti, ellenzéki kormányt akarnak április 8-án hatalomra juttatni, amely lebontaná a határzárat és végrehajtaná a betelepítési tervüket – fogalmazott.

Völner Pál emlékeztetett arra, hogy a népszavazáson bizonyította Esztergom és környéke, hogy nem kér a migráns betelepítésekből. Hangot adtak annak, hogy nem akarják, hogy a város biztonsága tönkremenjen, és hogy a gyerekek és a nők ne menjenek utcára sötétedés után.

A képviselő hozzátette: a Fidesz-KDNP mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje az országot, nekünk Magyarország az első. Április 8-án hazánk sorsáról döntünk, nem hibázhatunk. Állítsuk meg Soros jelöltjeit – fejezte be gondolatait Völner Pál.

  • Felavatták a Királyréti Kirándulóközpontot Szokolyán

    Átadták a 205 millió forintból megépült Királyréti Kirándulóközpontot csütörtökön, Szokolyán. A többfunkciós épület nem csak turisztikai szolgáltatást nyújt, hanem hely- és gazdálkodástörténeti bemutatót is kínál a Börzsönybe látogatóknak. A beruházásnak köszönhetően egyre többen választhatják úti célul a hegységet.

    Hídlap
  • Növelné a kormány az erdőterületek nagyságát

    A tavaszi időszakban 22 millió facsemete elültetésével járul hozzá a kormány a magyar erdők fenntartásához, emellett 2019-ben több mint 6000 hektárral növelik az erdőterületek számát – jelentette be Nagy István miniszter csütörtökön Kismaroson, az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából rendezett díjátadó ünnepségen.

    Hídlap
Advertisements