Árpád

Hídlap

Esztergomban több ezer ember munkáját veszélyeztetik Sorosék

Több ezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat Esztergomban – mondta Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A politikus kifejtette, hogy Esztergomban is működnek külföldi gyárak, amelyeket a Soros-hálózat arra akar felhasználni, hogy zsarolja Magyarországot. Egy izraeli lap oknyomozó munkájának köszönhetően ezt hangfelvétel is bizonyítja. Ezen az hallható, hogy Dénes Balázs, az egyik nagy Soros-szervezet vezetője arról beszél, hogy külföldi kormányokon és a nagyvállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot.

Úgy fogalmazott: a Soros-hálózat Magyarország ellenes tevékenysége tehát nemcsak nemzetbiztonságilag veszélyes, hanem ami még inkább megdöbbentő: gátlástalanul játszanak a magyar emberek munkájával és megélhetésével. Megdöbbenve állunk ezek az aljas módszerek előtt – mondta Völner Pál.

Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta: csak Esztergomban több ezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat, ha ezt a tevékenységet folytatja. Ha Sorosék ilyen gyárakat beáldoznának csak azért, hogy nehéz helyzetbe hozzák a kormányt, az a térségben beláthatatlan gazdasági és szociális következményekkel járna, családokat tenne tönkre. Mindezt csak azért teszik, mert ők egy bevándorláspárti, ellenzéki kormányt akarnak április 8-án hatalomra juttatni, amely lebontaná a határzárat és végrehajtaná a betelepítési tervüket – fogalmazott.

Völner Pál emlékeztetett arra, hogy a népszavazáson bizonyította Esztergom és környéke, hogy nem kér a migráns betelepítésekből. Hangot adtak annak, hogy nem akarják, hogy a város biztonsága tönkremenjen, és hogy a gyerekek és a nők ne menjenek utcára sötétedés után.

A képviselő hozzátette: a Fidesz-KDNP mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje az országot, nekünk Magyarország az első. Április 8-án hazánk sorsáról döntünk, nem hibázhatunk. Állítsuk meg Soros jelöltjeit – fejezte be gondolatait Völner Pál.

  • A jéghideg Dunába ugranak Nagymaroson

    2019. január 1-jén, 11 órakor a nagymarosi strand területén évbúcsúztató és újév köszöntő csobbanást tartanak a Dunában. Az esemény a Nagymarosi Önkormányzat támogatásával, orvosi felügyelet mellett zajlik és az eseményen mindenki a saját felelősségére vehet részt.

    Hídlap
  • Megszűnik a Takarék Letkésen

    December 14-től már csak a nagymarosi kirendeltségen vehetik igénybe a letkésiek a Centrál Takarék Szövetkezet szolgáltatásait. A letkési ugyanis megszűnik, az ügyeket a hozzá legközelebb eső településen intézhetik majd.

    Hídlap