Bernadett

Hídlap

VW Up!, mint limuzin? Mit tud a Mol Limo? – Cargineering blog

Már korábban regisztráltam, mikor még érvényes volt a bevezető kedvezmény, és kvázi ingyen lehetett megcsinálni, de a kipróbálásig csak most jutottam el. Ebben az is közrejátszott, hogy a bankkártyám is új lett közben, és mikor először akartam megadni az új adatait, egyszerűen nem találtam, hogy hol lehetne. Mérnök révén, meg amúgy sem lehetek ennyire béna, második nekifutásra csak meglett a megfelelő menü, így már vártam az alkalmat, hogy teszteljem a kis VW-t.

Múlt héten aztán el is jött az alkalom, egy régi barátom szervezett egy munkavacsorát egyik kollégájával, amire direkt BKV-val érkeztem, számítva arra, hogy muszáj lesz meginni pár sört. Ez minden különösebb ok nélkül elmaradt, így a hazajutás nyitott kérdés lett, amire rátett még egy lapáttal a nem járó M3-as metró. Így, mivel haveromnak már nagyon szüksége lett volna egy wc-re, így hirtelen eszembe jutott, hogy csak meg kéne nézni a Mol Limo appot, áll-e a közelben egy vihető kocsi. Kiválasztva a legközelebb állót, le is foglaltam, melyet így nekünk tart fent pár percig a rendszer.

400 m séta árán, már ott is voltunk az Up! mellett. A következő lépés, hogy sérülést kell keresni a kocsin. Mivel ezen nem volt semmi, így tovább léptem és már nyílt is a központi zár. Eddig minden nagyon flottul ment, csak be kellett vágódni, kivenni a kesztyűtartóból a kulcsot és tűz! Elméletben! A gyakorlat kicsit mást mutat.

Folytatás:
Cargineering

  • A Dunakanyarban élők nem támogatják a Red Bull Air Race-t

    Bár alternatív helyszínként a Dunakanyar is felmerült, a térségben élők többsége nem támogata azt, hogy Budapest helyett a régióban rendezzék meg a júliusra tervezett Red Bull Air Race futamot. A műrepülő-verseny helyszínével kapcsolatban Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője indított szavazást közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem ad engedélyt arra, …

    Hídlap
  • Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

    Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat. Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei …

    Hídlap