Sára, Márió

Hídlap

Játékra hív a Comedium Corso

Izgalmasnak ígérkező játékra hívnak mindenkit a Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztivál szervezői. Azt ígérik, a győztesnek rendezvény ideje alatt nem kell az ételekért, italokért fizetnie és a színpad mögötti VIP részlegbe is bejárása lehet.

A játék felhívása így szól:

Na, most mutasd meg, mekkora király vagy! 🤘😉

Mit szólnál hozzá, ha mi állnánk a négy napodat a Comedium Corso-n? Korlátlanul ehetnél és ihatnál, szabadon bejárhatsz a backstage-be és mindenki tudná, hogy te vagy a kiválasztott!

Idén először keressük a Comedium Corso királyát, akit a fesztiválon ez a három jog már biztosan megillet! Persze, ezt nem adjuk ám csak úgy, ki kell állnod majd néhány ügyességi próbát.

Az elsőt már mondjuk is: küldj egy bemutatkozó szöveget és egy fotót magadról az info@comediumcorso.com címre, indokold meg, miért te érdemled meg a kiváltságokat!

A jelentkezőket bemutatjuk a közönségnek és a 10 legtöbb lájkot begyűjtő király-jelölt mérettetheti meg magát a Comedium Corso-n!

Jelentkezési határidő: május 15. 20 óra

A fesztiválról minden fontos információ megtalálható a Comedium Corso hivatalos Facebook oldalán:
Comedium Corso

  • Környezettudatos diákok kapnak elismerést

    Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan, immár ötödik éve, 2019-ben is pályázatot hirdet a Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért emlékplakett elnyerésére.

    Hídlap
  • Zátonyra futott egy hajó Helembánál

    Zátonyra futott egy hajó a 1709.5 fkm-nél, a Helemba-sziget alatt. Információink szerint a hajón nem keletkezett lék és nem szivárog belőle semmi. Jelenleg mentésre vár.

    Hídlap