Bernadett

Hídlap

Változás a kórház parkolási rendjében

Megváltoztak a parkolási szabályok az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban. Az intézmény többek között 10 perces ingyenes behajtást biztosít a kórházba érkezőknek.

Az intézmény a következő felhívást tette közzé:

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy 2018.05.02.-től Intézményünkben a parkolási rendben az alábbi változások lépnek életbe.

Fenti dátumtól kezdve 10 perces ingyenes behajtást biztosítunk. Ebben az esetben a gépkocsi után parkolási díj – a gépkocsi behajtásától számított 10 perc időtartamig – nem számítható fel (türelmi idő). A 10 percet meghaladó időtartamot követően az Intézmény területén tartózkodó gépjármű után a parkolási díj kifizetése kötelező.

Az egy órára fizetendő díj minden esetben megkezdett órára vonatkozik. Az első 10 perc leteltét követően a beléptető rendszer a belépéstől számolja az időt.

Mozgáskorlátozottak parkolása: Térítésmentesen parkolhatnak időkorlát nélkül a mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkezők, de csak abban az esetben, ha a jogosult belépéskor az autóban tartózkodik. A mozgáskorlátozottak beléptetése vendégjeggyel történik. A mozgáskorlátozott igazolvány minden esetben legyen az autóban. A portaszolgálat ellenőrzi a mozgássérült igazolvány érvényességét, a mozgássérült jelenlétét. Kérjük fentiek szíves tudomásul vételét valamint az elhelyezett közlekedési táblák utasításainak betartását.

Megértésüket köszönjük!

  • A Dunakanyarban élők nem támogatják a Red Bull Air Race-t

    Bár alternatív helyszínként a Dunakanyar is felmerült, a térségben élők többsége nem támogata azt, hogy Budapest helyett a régióban rendezzék meg a júliusra tervezett Red Bull Air Race futamot. A műrepülő-verseny helyszínével kapcsolatban Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője indított szavazást közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem ad engedélyt arra, …

    Hídlap
  • Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

    Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat. Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei …

    Hídlap