Emánuel

Hídlap

Értékes eszközcsomag az esztergomi kórháznak

Több mint 250 ezer forint értékű, a mindennapi ellátáshoz szükséges eszközökkel gazdagodott az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Gyermeksürgősségi Osztálya az Atmedia Kft. jóvoltából. A médiaértékesítő cég negyedik alkalommal csatlakozott a K&H gyógyvarázs programhoz, amellyel most közel 400 kis beteg könnyebb ellátásához és gyorsabb gyógyulásához járult hozzá.

Akár fél évig is megkönnyítheti a sürgősségi gyermekellátást az a több mint 250 ezer értékű, a mindennapokban szükséges, tisztálkodási szereket, vérvételi eszközöket és pelenkákat tartalmazó eszközcsomag, amit az Atmedia Kft. a K&H gyógyvarázs programhoz csatlakozva ajánlott fel a Vaszary Kolos Kórháznak. Az intézmény Gyermeksürgősségi Osztálya így gördülékenyebben végezheti a mindennapi gyógyítást, ami az esztergomi kis betegek mellett a megyében élő gyermekek ellátására is kiterjed. A 2010 óta működő, dinamikusan fejlődő médiaértékesítő cég, az Atmedia Kft. negyedik alkalommal vett részt a gyermekegészségügy támogatásában. Ezzel összesen több mint 1 millió forint értékben segítette vidéki intézmények működését, és ezzel a helyi kis betegek gyógyulását.

„A 15 éve működő K&H gyógyvarázs program a magyar egészségügy igényeire reagál, megmutatva helyi jelenlétünket és hosszú távú elkötelezettségünket. Programunkkal 2004 óta több 626 millió forint értékben támogattuk a kis betegek gyógyulását, ebből 13 millió forint értékben kaptak nélkülözhetetlen berendezéseket a Komárom-Esztergom megyében gyógyító intézmények. Szívmelengető érzés, hogy dolgozóink mellett partnereink is évről évre csatlakoznak a kezdeményezésünkhöz, így együtt még többet tehetünk a gyermekek ellátásáért, mihamarabbi gyógyulásáért” – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

„Az Atmedia évek óta partnere a kórházak működését és felszereltségét segítő programnak. Hagyományosan minden évben vidéki kórházat választunk, olyan közösséget, amely a környezetének kiemelkedően fontos, és minden támogatásra szüksége van, hogy a betegek gyógyítását biztosítsa. Idén az esztergomi kórház gyermekosztályát segítettük gyermekgondozási felszerelések adományozásával” – mondta Tarnai Melinda, az Atmedia marketing menedzsere.

„Ambulanciánkon évente 5000 gyermeket látunk el, akik közül közel 800 gyermek kerül sürgősségi részlegünkre. Ekkora betegforgalom mellett nagy számban van szükség olyan gyorsan fogyó eszközökre, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkánkat, segítik a gyermekek kényelmét. Örülünk, hogy az Atmedia Kft-t is adományozóink körében köszönthetjük, és a gyermekek nevében is köszönjük, hogy hozzájárultak a Vaszary Kolos Kórház Gyermekrészlegének működéséhez!” – mondta Dr. Mátai Katalin, a Vaszary Kolos Kórház vezető főorvosa, csecsemő- és gyermekgyógyász, neonatológus.

  • 24 órás sebességellenőrzésre készülnek a rendőrök

    A magyar rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 3-ától országos, 24 órán át tartó sebességellenőrzést végez. A hatóságok tavalyi akciója sikeresnek mondható: 2018-ban 1071 helyszínen 464367 darab járművet ellenőriztek és 4268 sebességtúllépést regisztráltak.

    Hídlap
Advertisements