Sára, Márió

Hídlap

Sportágak mutatkoznak be Esztergomban

Május 27-én vasárnap, 10:00 és 17:00 óra között mindenkit szeretettel vár az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány, a “Védőháló az esztergomi családokért” projekt részeként megvalósuló ingyenes programokra. A rendezvényre a Gyermeknap keretében az Esztergomi Rugby Club Hotelben kerül sor.

Az egésznapos programelemek között megtalálható lesz a 7próba – játékos családi vetélkedő, az óvodásoknak kismotoros, nagyobbaknak kerékpáros ügyességi feladatok, felfújható akadálypálya, délután henna- és kerámiafestés.

14 órától sportágbemutató várja az érdeklődőket, ahol helyben elérhető mozgásformákkal ismerkedhetnek a mozogni vágyók. Edzésekről szóló tájékoztatással, látványos bemutatókkal, próbákkal érkeznek a vívás, az evezés, a kosárlabda, a kézilabda, az íjászat, a tánc és a harcművészetek (aikido) képviselői. A színpadon, színpad előtt a Ciklon TSE és a Carmen Táncegyesület táncbemutatója, a Tada Ima Dojo Aikido és a vívók bemutatója színesítik a programot, emellett megismerkedhetnek a Kangooval, a Jumping és gyerek jumpinggal.

Látogasson el az EOSA honlapra, vagy kövesse a Védőháló az esztergomi családokért programjainkat a nyár folyamán is a Facebookon, hogy ne maradjon le a rendezvényekről:
http://esztergom.otthonsegitunk.hu
https://www.facebook.com/EsztergomiOtthonSegitunkAlapitvany/
A gyermeknap teljes programja itt érhető el:
http://fesztivalsziget.hu/programok/gyereknap.htmlSzeretettel várják a család apraját-nagyját, egy színes vidám sportos délutánra!

Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány

  • Környezettudatos diákok kapnak elismerést

    Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan, immár ötödik éve, 2019-ben is pályázatot hirdet a Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért emlékplakett elnyerésére.

    Hídlap
  • Zátonyra futott egy hajó Helembánál

    Zátonyra futott egy hajó a 1709.5 fkm-nél, a Helemba-sziget alatt. Információink szerint a hajón nem keletkezett lék és nem szivárog belőle semmi. Jelenleg mentésre vár.

    Hídlap