Gyárfás

Hídlap

Átadták az Év Homlokzata elismerést Dorogon

Gremsberger Norbert pályaműve nyerte idén az első helyet a dorogi képviselőtestület és a Baumit Kft. az Év Homlokzat Felújítási Terv elnevezésű pályázatán. Az elismerő oklevelet Tittmann János polgármester adta át a győztesnek a pénteki testületi ülésen.

A díjátadót követen a polgármester ismertette, hogy a Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás legutóbbi ülésén elfogadták azt a javaslatot, amely szerint tíz százalékkal megemelik a térségben ügyeleti szolgálatot ellátó személyek óradíját. Ehhez az önkormányzat 643 ezer forinttal járul hozzá.

A képviselők döntöttek arról, hogy a rossz állapotban lévő ravatalozó épületét Jaksics László okleveles építészmérnök tervei alapján felújítják, valamint rendbe teszik temetőnél lévő járdákat.

  • Elindult a regisztráció az Online Számla rendszerben

    A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell mindenkinek, aki belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állít ki akár számlázó programmal, akár számlatömbben.

    Hídlap
  • A Motorosk is lehetnek Angyalok

    Idén negyedik alkalommal szervezik meg a június 23-án, „A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulást. A rendezvény mottója utal a jótékonysági és adománygyűjtő szándékra, hiszen a motorosokat szólítják meg, és kérik, hogy “bújjanak angyalbőrbe” és adományukkal támogassák az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat.

    Hídlap