Gyárfás

Hídlap

Járdát újítanak fel Lábatlanon

Megkezdődtek a járdafelújítási munkálatok Lábatlanon, a Rákóczi, a Damjanich és a József Attila utcában. A pályázati forrásból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően biztonságos és akadálymentes járdákon közlekedhetnek majd a gyalogosok.

A Rákóczi út 242-222. szám között – a Damjanich u. és a József A. utca közötti szakaszon – pályázaton elnyert támogatás felhasználásával 2018. június 11-én megkezdődnek a járda felújítási munkái. Az érintett szakaszon aszfalt burkolatú járda épül és a Damjanich u. mögötti vízelvezető árok megsüllyedt járda szakasza helyreállításra kerül, valamint támfal épül.

A fotó illusztráció

  • Elindult a regisztráció az Online Számla rendszerben

    A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell mindenkinek, aki belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állít ki akár számlázó programmal, akár számlatömbben.

    Hídlap
  • A Motorosk is lehetnek Angyalok

    Idén negyedik alkalommal szervezik meg a június 23-án, „A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulást. A rendezvény mottója utal a jótékonysági és adománygyűjtő szándékra, hiszen a motorosokat szólítják meg, és kérik, hogy “bújjanak angyalbőrbe” és adományukkal támogassák az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat.

    Hídlap