Gyárfás

Hídlap

Mályvavirágokat festettek a dorogi kórház falára

Mályvavirágokkal díszítették fel önkéntesek a dorogi kórház szülészet-nőgyógyászati szakrendelőjének falait, a “Mályvavirágozzuk be a nőgyógyászatok falát!” program keretében.

A szervező Mályvavirág Alapítvány és a rendelőintézet önkéntesei által készített falfestmény a következő üzenetet hordozza:
“Mi, nők, nagyon fontosak vagyunk. Figyeljünk oda magunkra, és figyeljünk oda egymásra is!”

A falfestmény nap mint nap felhívja a figyelmet arra, hogy a mályvavirágok végig segítik a gyógyulók útját egészen a testi és lelki felépülésig – fogalmazott a kórház a weboldalán.

Fotó: Vaszary Kolos Kórház

  • Elindult a regisztráció az Online Számla rendszerben

    A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell mindenkinek, aki belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állít ki akár számlázó programmal, akár számlatömbben.

    Hídlap
  • A Motorosk is lehetnek Angyalok

    Idén negyedik alkalommal szervezik meg a június 23-án, „A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulást. A rendezvény mottója utal a jótékonysági és adománygyűjtő szándékra, hiszen a motorosokat szólítják meg, és kérik, hogy “bújjanak angyalbőrbe” és adományukkal támogassák az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat.

    Hídlap