Gyárfás

Hídlap

Több száz induló a mogyorósbányai Hegyek Pokla maratonon

Hegyek Pokla MTB XCM Maratont rendeztek Mogyorósbányán. Az országos eseménysorozat a 2018. évi Olimpia Ötpróba egyik állomása volt, ahol a 2020-as tokiói olimpiáig különböző távok teljesítéséért gyűjthetnek pontokat a résztvevők.

Az Esztergomi Küllőszaggatók Kerékpár Egyesület és a Mogyorósbányai Önkormányzat közös versenyén idén is több százan vettek részt. A versenyzők 26 kilométeres rövidtávon, a 46 és 66 kilométeres etapokon vehettek részt. A negyedik maraton nyitányaként óvodások és iskolások számára rendeztek rövid futamokat, amelyen a legfiatalabb versenyző, a mindössze két éves Keinauff Barbara Emma is sikeresen teljesítette az 1 kilométeres szakaszt.

Eredmények:

26 km-es táv:
Férfiak: 1. Sós Bendegúz 1:14:27
Nők: 1. Fischer Fanni 1:41:21

46 km-es táv:
Férfiak: 1. Ibrányi Attila 2:30:12
Nők: 1. Szekeres Viktória 2:58:59

66 km-es táv:
1. Révfalusi Balázs 3:33:58

  • Elindult a regisztráció az Online Számla rendszerben

    A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell mindenkinek, aki belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állít ki akár számlázó programmal, akár számlatömbben.

    Hídlap
  • A Motorosk is lehetnek Angyalok

    Idén negyedik alkalommal szervezik meg a június 23-án, „A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulást. A rendezvény mottója utal a jótékonysági és adománygyűjtő szándékra, hiszen a motorosokat szólítják meg, és kérik, hogy “bújjanak angyalbőrbe” és adományukkal támogassák az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat.

    Hídlap