Árpád

Hídlap

Hősi halált halt kollégára emlékeztek a rendőrök Esztergomban

Tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Borbély Zoltán Emléktornát 2018. június 26-án Esztergomban. A rendőrség a versennyel a 2008-ban, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz hadnagynak állít emléket.

A meghívásos kispályás labdarúgó tornán a rendőrkapitányságok és a főkapitányság csapatai mellett a 25. Klapka György Lövészdandár, az Esztergomi Tűzoltóság, a Vértesi Erdő Zrt., és a szlovákiai Párkányi Városi Rendőrség is képviseltette magát.

A sportrendezvényt Milus Gábor rendőr ezredes, a Komárom–Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese és Ica néni, Borbély Zoltán édesanyja nyitotta meg, akik sportszerű küzdésre buzdították a résztvevőket. Összesen tizenegy csapat vett részt a rendezvényen, akik három focipályán játszottak.

A tizenegyedik Borbély Zoltán Emléktornát végül az Esztergomi Tűzoltóság csapata nyerte, a második helyezett a 25. Klapka György Lövészdandár csapata lett, a dobogó harmadig fokára a Dorogi Rendőrkapitányság csapata állhatott. A torna gólkirályi címét Flórián Ádám rendőr törzsőrmester, a Dorogi Rendőrkapitányság járőre nyerte el, míg a legjobb kapus Schneider Frigyes rendőr hadnagy, az Esztergomi Rendőrkapitányság vizsgálója lett.

A díjakat Farkas Gábor rendőr dandártábornok, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

Police.hu

  • A jéghideg Dunába ugranak Nagymaroson

    2019. január 1-jén, 11 órakor a nagymarosi strand területén évbúcsúztató és újév köszöntő csobbanást tartanak a Dunában. Az esemény a Nagymarosi Önkormányzat támogatásával, orvosi felügyelet mellett zajlik és az eseményen mindenki a saját felelősségére vehet részt.

    Hídlap
  • Megszűnik a Takarék Letkésen

    December 14-től már csak a nagymarosi kirendeltségen vehetik igénybe a letkésiek a Centrál Takarék Szövetkezet szolgáltatásait. A letkési ugyanis megszűnik, az ügyeket a hozzá legközelebb eső településen intézhetik majd.

    Hídlap