Bernadett

Hídlap

Hősi halált halt kollégára emlékeztek a rendőrök Esztergomban

Tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Borbély Zoltán Emléktornát 2018. június 26-án Esztergomban. A rendőrség a versennyel a 2008-ban, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz hadnagynak állít emléket.

A meghívásos kispályás labdarúgó tornán a rendőrkapitányságok és a főkapitányság csapatai mellett a 25. Klapka György Lövészdandár, az Esztergomi Tűzoltóság, a Vértesi Erdő Zrt., és a szlovákiai Párkányi Városi Rendőrség is képviseltette magát.

A sportrendezvényt Milus Gábor rendőr ezredes, a Komárom–Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese és Ica néni, Borbély Zoltán édesanyja nyitotta meg, akik sportszerű küzdésre buzdították a résztvevőket. Összesen tizenegy csapat vett részt a rendezvényen, akik három focipályán játszottak.

A tizenegyedik Borbély Zoltán Emléktornát végül az Esztergomi Tűzoltóság csapata nyerte, a második helyezett a 25. Klapka György Lövészdandár csapata lett, a dobogó harmadig fokára a Dorogi Rendőrkapitányság csapata állhatott. A torna gólkirályi címét Flórián Ádám rendőr törzsőrmester, a Dorogi Rendőrkapitányság járőre nyerte el, míg a legjobb kapus Schneider Frigyes rendőr hadnagy, az Esztergomi Rendőrkapitányság vizsgálója lett.

A díjakat Farkas Gábor rendőr dandártábornok, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

Police.hu

  • A Dunakanyarban élők nem támogatják a Red Bull Air Race-t

    Bár alternatív helyszínként a Dunakanyar is felmerült, a térségben élők többsége nem támogata azt, hogy Budapest helyett a régióban rendezzék meg a júliusra tervezett Red Bull Air Race futamot. A műrepülő-verseny helyszínével kapcsolatban Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője indított szavazást közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem ad engedélyt arra, …

    Hídlap
  • Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

    Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat. Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei …

    Hídlap