Hella

Hídlap

Hősi halált halt kollégára emlékeztek a rendőrök Esztergomban

Tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Borbély Zoltán Emléktornát 2018. június 26-án Esztergomban. A rendőrség a versennyel a 2008-ban, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz hadnagynak állít emléket.

A meghívásos kispályás labdarúgó tornán a rendőrkapitányságok és a főkapitányság csapatai mellett a 25. Klapka György Lövészdandár, az Esztergomi Tűzoltóság, a Vértesi Erdő Zrt., és a szlovákiai Párkányi Városi Rendőrség is képviseltette magát.

A sportrendezvényt Milus Gábor rendőr ezredes, a Komárom–Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese és Ica néni, Borbély Zoltán édesanyja nyitotta meg, akik sportszerű küzdésre buzdították a résztvevőket. Összesen tizenegy csapat vett részt a rendezvényen, akik három focipályán játszottak.

A tizenegyedik Borbély Zoltán Emléktornát végül az Esztergomi Tűzoltóság csapata nyerte, a második helyezett a 25. Klapka György Lövészdandár csapata lett, a dobogó harmadig fokára a Dorogi Rendőrkapitányság csapata állhatott. A torna gólkirályi címét Flórián Ádám rendőr törzsőrmester, a Dorogi Rendőrkapitányság járőre nyerte el, míg a legjobb kapus Schneider Frigyes rendőr hadnagy, az Esztergomi Rendőrkapitányság vizsgálója lett.

A díjakat Farkas Gábor rendőr dandártábornok, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

Police.hu

  • Több százan teljesítették a Kinizsi Százas teljesítménytúrát

    923 résztvevő teljesítette idén a Kinizsi Százast, hazánk egyik legnépszerűbb, egyben legnagyobb hagyományokkal rendelkező teljesítménytúráját. Bár a napos idő egyben áldás is volt a kirándulóknak, a sáros, csúszós szakaszok rendkívül megnehezítették a dolgukat.

    Hídlap
  • Járda után az útburkolat is megújul a Meszéna utcában

    Újra munkagépek jelennek meg a következő napokban az esztergomi Meszéna János utcában, ahol előző héten marták fel az elhasználódott, régi útburkolatot. A járdák már hetekkel ezelőtt megújultak, az aszfaltozással pedig befejeződhet az útszakasz hónapok óta tartó felújítása.

    Hídlap
Advertisements