Irén, Irisz

Hídlap

Sztárfellépők a csolnoki falunapokon

Csolnokon idén három napig tart majd a XXI. Falunapok. A július 27-én, pénteken megrendezésre kerülő VI. Csolnoki Blues-Rock Fesztivál nyitja a hétvégi programokat. A Rendezvénypark színpadán az Easy Blues, az Üzemi Terület és a Blues Company.

28-án szintén a park ad otthont a programoknak. Már 9 órától várják az érdeklődőket egy vidám, közösségépítő Falu Derby-re. A számtalan szórakozási lehetőség mellett a kicsiket bábszínház szórakoztatja majd, míg a felnőtteket “retro véradásra” bíztatják, ahol a régi szép idők hangulatát idézve sör és virsli jár jutalmul. Emellett kiállítások, mazsorett bemutató és fúvószenekari előadás is várja a résztvevőket. Este színpadon az Animal Cannibals, akiket Rokker Zsoltti humoros előadása követ. Az Odeion zenekar LGT estjét után DJ Hubik szolgáltatja a hangulatot kifulladásig.

29-én vasárnap baráti főzőversenyen vehetünk részt, ahol a magyaros ételek kerülnek előtérbe. Emellett megtekinthetjük a Zabszalma zenekar gyerekműsorát és sportbemutatóval is várnak majd a szervezők. Este az Esztergomi Musical Akadémia operett és musical bemutatóját láthatjuk.

Részletes program és információ:
csolnok.hu/index.php/465-xxi-falunapok

  • 24 órás sebességellenőrzésre készülnek a rendőrök

    A magyar rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 3-ától országos, 24 órán át tartó sebességellenőrzést végez. A hatóságok tavalyi akciója sikeresnek mondható: 2018-ban 1071 helyszínen 464367 darab járművet ellenőriztek és 4268 sebességtúllépést regisztráltak.

    Hídlap
Advertisements