Zsuzsanna

Hídlap

Új szakvezetéssel, posztokra igazolt játékosokkal indul a bajnokság

Sajtótájékoztatóval egybekötött szurkolói ankétot tartott megyénk egyetlen NB II-ben játszó labdarúgó csapata, a Dorogi FC. Július 27-én Dorogon, az Intézmények Házának dísztermében várták az érdeklődőket.

Mayer László elnök köszöntötte a szépszámú érdeklődőt, majd bemutatta az új edzőpárost, Miskei Attila vezetőedzőt és a szakmai igazgatót, Balogh Pált.

Célunk a 2018/19-es bajnokságban a mezőny első felében végezni – emelte ki Mayer László, majd hozzátette: tudatosan igazoltuk új játékosainkat, akik posztokra érkeztek, mégpedig a szakmai vezetés, az edzőpáros ajánlásával. Szeretnénk a hazai nevelésű fiatalokra támaszkodni, akik évek alatt az utánpótlás korosztályokból nőnek majd fel a felnőtt csapatba.

Miskei Attila vezetőedző szurkolói kérdésre elmondta, hogy a hazai mérkőzéseken offenzívabb játékkal készülnek. Élvezetes mérkőzéseket szeretnének mutatni a közönségnek.

A sajtótájékoztatót követően az első bajnoki fordulót is lejátszotta azóta (július 29-én) a Dorogi FC. Balmazújváros csapata ellen idegenben szerzett 0:1-es győzelmet a dorogi csapat.

További információ: www.dorogifc.hu

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap