Bertalan

Hídlap

Megújult a piliscsévi óvoda

Megújult a teljes elektronikai hálózat, álmennyezet épült, LED paneleket telepítettek és eszközbeszerzés is történt a piliscsévi óvodában. A helyi önkormányzat fejlesztéseinek köszönhetően szeptembertől megújult környezet várja a kicsiket.

A piliscsévi önkormányzatnak köszönhetően megújult a teljes elektronikai hálózat, az elavult alumínium vezetékeket biztonságosra cserélték, a régi halogén lámpatesteket gazdaságos, LED panelek váltották fel.

Gipszkarton álmennyezet épült, mellyel egyidejűleg a mennyezet belső szigetelése is megvalósult. A felújítás az épület teljes belső festésével zárult. Mindezen munkálatokra az önkormányzat 15 millió forintot különített el saját forrásból.

Emellett egy régi vágya is teljesült az intézménynek, a konyha egy ipari mosogatógéppel bővült. Ezzel a géppel gyorsabbá és hatékonyabbá válnak a konyhai folyamatok, ezáltal dajkáink több időt tölthetnek a gyerekek között – mondta Juhászné Somogyi Éva Anikó intézményvezető.

Az igazgatónő köszönetet mondott Szép Zoltánnak, a Bútorg Kft. ügyvezetőjének, akitől új konyhabútort és tálalószekrényeket kapott az óvoda.

Hozzátette, hogy a bölcsődei udvar árnyékoló napvitorlával bővült, valamint létrehoztak egy fejlesztő szobát, ahova hamarosan megérkezik a szülői felajánlásból és pályázati forrásból finanszírozott interaktív tábla is.

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements