Sándor, Ede

Hídlap

Megújult a piliscsévi óvoda

Megújult a teljes elektronikai hálózat, álmennyezet épült, LED paneleket telepítettek és eszközbeszerzés is történt a piliscsévi óvodában. A helyi önkormányzat fejlesztéseinek köszönhetően szeptembertől megújult környezet várja a kicsiket.

A piliscsévi önkormányzatnak köszönhetően megújult a teljes elektronikai hálózat, az elavult alumínium vezetékeket biztonságosra cserélték, a régi halogén lámpatesteket gazdaságos, LED panelek váltották fel.

Gipszkarton álmennyezet épült, mellyel egyidejűleg a mennyezet belső szigetelése is megvalósult. A felújítás az épület teljes belső festésével zárult. Mindezen munkálatokra az önkormányzat 15 millió forintot különített el saját forrásból.

Emellett egy régi vágya is teljesült az intézménynek, a konyha egy ipari mosogatógéppel bővült. Ezzel a géppel gyorsabbá és hatékonyabbá válnak a konyhai folyamatok, ezáltal dajkáink több időt tölthetnek a gyerekek között – mondta Juhászné Somogyi Éva Anikó intézményvezető.

Az igazgatónő köszönetet mondott Szép Zoltánnak, a Bútorg Kft. ügyvezetőjének, akitől új konyhabútort és tálalószekrényeket kapott az óvoda.

Hozzátette, hogy a bölcsődei udvar árnyékoló napvitorlával bővült, valamint létrehoztak egy fejlesztő szobát, ahova hamarosan megérkezik a szülői felajánlásból és pályázati forrásból finanszírozott interaktív tábla is.

  • Nem bírt az éllovassal a Dorog

    Hazai pályán szenvedett vereséget a Dorogi FC az éllovas Zalaegerszegi TE csapatától a Merkantil Bank Liga 29. fordulójában. Bár Paudits Patrik révén a harmadik percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, az élvonalba igyekvő vendégek nagy nyomást helyeztek vendéglátóikra: végül fordítottak és a három pontot is magukkal vitték.

    Hídlap
  • Méretes csukák akadtak horogra a pergető versenyen

    Huszontöt versenyző összesen 2003 centiméternyi halat fogott a tizedik alkalommal megrendezett Március 15-i Pergető Versenyen. A Kerek-tavi sportrendezvényen a nemzeti ünnep alkalmából kokárdát tűztek magukra a horgászok, akik egy 67 centiméteres süllő kivételével kizárólag csak csukákat fogtak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements