Sára, Márió

Hídlap

Szentgyörgymezőtől Argentínáig – Bejárja a világot az esztergomi duó dala

Az esztergomi popformáció a Rosetti Str. már több dallal is bemutatkozott. Volt már Palvin Barbinak írt óda, aminek híre bejárta az országos sajtót is, de egy párizsi hangulatú szerelmes dal sem maradt el. A srácok most egy különleges lehetőséget kaptak.

Nemrégiben egy argentin zenész segítségével daluk bekerült egy ottani internetes rádióadásba. Később ennek hírére egy szintén helyi rádióállomás is bejelentkezett, hogy szívesen játszaná a Rookies című nótát, amely egy kis nosztalgikus hangulatú dal, egy vidám időutazás, amely a gyerekkor és a tinédzserélet szépségeiről szól, amikor minden könnyebb és őszintébb volt, mint a felnőttkorban.

A legfrissebb fejlemény pedig, hogy egy argentin alapítású nemzetközi kiadó az Asteroidea is közzétette, és gondozásába vette a dalt, ezzel egyidejűleg a fiúk pedig a kiadó közösségének tagjává is válhattak. Dalaikat már a megye rádiója, a Forrás Rádió is folyamatosan játssza, azonban sajnos még a magyarországi kiadók és menedzsmentek segítségét nem sikerült elnyerniük.

A két esztergomi fiatal rendületlenül küzd azért, hogy minél több emberhez eljuthasson zenéjük, remélhetőleg az új esély ehhez hozzásegíti majd őket. Egy élő formációt is alakítottak a srácok, amivel hamarosan egy kislemez bemutató koncertet fognak adni az esztergomi Kaleidoszkóp Házban.

Addig is, ha gondolják, látogassák meg a Rosetti Str. Facebook oldalát, ahol dalaikat, és róluk szóló további információt is találhatnak:

https://www.facebook.com/rosettistr/

  • Környezettudatos diákok kapnak elismerést

    Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan, immár ötödik éve, 2019-ben is pályázatot hirdet a Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért emlékplakett elnyerésére.

    Hídlap
  • Zátonyra futott egy hajó Helembánál

    Zátonyra futott egy hajó a 1709.5 fkm-nél, a Helemba-sziget alatt. Információink szerint a hajón nem keletkezett lék és nem szivárog belőle semmi. Jelenleg mentésre vár.

    Hídlap