Sándor, Ede

Hídlap

Szentgyörgymezőtől Argentínáig – Bejárja a világot az esztergomi duó dala

Az esztergomi popformáció a Rosetti Str. már több dallal is bemutatkozott. Volt már Palvin Barbinak írt óda, aminek híre bejárta az országos sajtót is, de egy párizsi hangulatú szerelmes dal sem maradt el. A srácok most egy különleges lehetőséget kaptak.

Nemrégiben egy argentin zenész segítségével daluk bekerült egy ottani internetes rádióadásba. Később ennek hírére egy szintén helyi rádióállomás is bejelentkezett, hogy szívesen játszaná a Rookies című nótát, amely egy kis nosztalgikus hangulatú dal, egy vidám időutazás, amely a gyerekkor és a tinédzserélet szépségeiről szól, amikor minden könnyebb és őszintébb volt, mint a felnőttkorban.

A legfrissebb fejlemény pedig, hogy egy argentin alapítású nemzetközi kiadó az Asteroidea is közzétette, és gondozásába vette a dalt, ezzel egyidejűleg a fiúk pedig a kiadó közösségének tagjává is válhattak. Dalaikat már a megye rádiója, a Forrás Rádió is folyamatosan játssza, azonban sajnos még a magyarországi kiadók és menedzsmentek segítségét nem sikerült elnyerniük.

A két esztergomi fiatal rendületlenül küzd azért, hogy minél több emberhez eljuthasson zenéjük, remélhetőleg az új esély ehhez hozzásegíti majd őket. Egy élő formációt is alakítottak a srácok, amivel hamarosan egy kislemez bemutató koncertet fognak adni az esztergomi Kaleidoszkóp Házban.

Addig is, ha gondolják, látogassák meg a Rosetti Str. Facebook oldalát, ahol dalaikat, és róluk szóló további információt is találhatnak:

https://www.facebook.com/rosettistr/

  • Nem bírt az éllovassal a Dorog

    Hazai pályán szenvedett vereséget a Dorogi FC az éllovas Zalaegerszegi TE csapatától a Merkantil Bank Liga 29. fordulójában. Bár Paudits Patrik révén a harmadik percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, az élvonalba igyekvő vendégek nagy nyomást helyeztek vendéglátóikra: végül fordítottak és a három pontot is magukkal vitték.

    Hídlap
  • Méretes csukák akadtak horogra a pergető versenyen

    Huszontöt versenyző összesen 2003 centiméternyi halat fogott a tizedik alkalommal megrendezett Március 15-i Pergető Versenyen. A Kerek-tavi sportrendezvényen a nemzeti ünnep alkalmából kokárdát tűztek magukra a horgászok, akik egy 67 centiméteres süllő kivételével kizárólag csak csukákat fogtak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements