Frigyes

Hídlap

Útlezárások Esztergomban!

A Moriani Consulting Kft. ismét megrendezi szeptember 7-8-9. között az Ízek-Korok-Hangulatok Gasztronómiai és Kulturális Fesztivált Esztergomban. A rendezvény ideje alatt forgalomkorlátozásokra és
útlezárásokra kell számítani.

Lezárásra kerül: 2018. szeptember 06. 00:00 órától a Mindszenty tér, a Kossuth híd, a Kis-Duna sétány (Kossuth híd és Malom utca közti szakasza) és az Erzsébet park területe.

A lezárás, forgalomkorlátozás 2018. szeptember 10. (hétfő) 18:00 óráig tart.

A rendezvény szervezői kérik, hogy a szalaggal elzárt területere ne hajtsanak be, ne parkoljanak gépjárműveikkel, valamint fokozott körültekintéssel közlekedjenek a megjelölt területeken.

A fesztivál részletes programjáról itt tájékozódhatnak:

https://www.facebook.com/izekkorok/
http://www.izekkorokhangulatok.hu/

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements