Beáta, Izolda

Hídlap

Útlezárások Esztergomban!

A Moriani Consulting Kft. ismét megrendezi szeptember 7-8-9. között az Ízek-Korok-Hangulatok Gasztronómiai és Kulturális Fesztivált Esztergomban. A rendezvény ideje alatt forgalomkorlátozásokra és
útlezárásokra kell számítani.

Lezárásra kerül: 2018. szeptember 06. 00:00 órától a Mindszenty tér, a Kossuth híd, a Kis-Duna sétány (Kossuth híd és Malom utca közti szakasza) és az Erzsébet park területe.

A lezárás, forgalomkorlátozás 2018. szeptember 10. (hétfő) 18:00 óráig tart.

A rendezvény szervezői kérik, hogy a szalaggal elzárt területere ne hajtsanak be, ne parkoljanak gépjárműveikkel, valamint fokozott körültekintéssel közlekedjenek a megjelölt területeken.

A fesztivál részletes programjáról itt tájékozódhatnak:

https://www.facebook.com/izekkorok/
http://www.izekkorokhangulatok.hu/

  • Felavatták a Királyréti Kirándulóközpontot Szokolyán

    Átadták a 205 millió forintból megépült Királyréti Kirándulóközpontot csütörtökön, Szokolyán. A többfunkciós épület nem csak turisztikai szolgáltatást nyújt, hanem hely- és gazdálkodástörténeti bemutatót is kínál a Börzsönybe látogatóknak. A beruházásnak köszönhetően egyre többen választhatják úti célul a hegységet.

    Hídlap
  • Növelné a kormány az erdőterületek nagyságát

    A tavaszi időszakban 22 millió facsemete elültetésével járul hozzá a kormány a magyar erdők fenntartásához, emellett 2019-ben több mint 6000 hektárral növelik az erdőterületek számát – jelentette be Nagy István miniszter csütörtökön Kismaroson, az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából rendezett díjátadó ünnepségen.

    Hídlap
Advertisements