Zsuzsanna

Hídlap

Elhunyt dr. Gaál Endre atya

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy dr. Gaál Endre atya, az Esztergomi Főszékesegyházi Káptalan nagyprépostja, teológiai doktor, az Esztergomi Hittudományi Főiskola és Szeminárium volt rektora, a Szent Lázár Katonaiés Kórházi Lovagrend emeritus nagyperjelje, a Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium öregdiákja (1964/Humán), rászoruló diákok és a gimnázium egyik patrónusa, támogatója, életének 73. évében 2018. szeptember 20-án elhunyt.

Lelkipásztorként gondos, barátságos, szerető atyja volt a híveknek, hűséges szolgája egyházának.

Fotó: Szamosvári Zsolt

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap