Emma

Hídlap

A biztonságos közlekedést elősegítő munkahelyeket keresik

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai várják azon munkáltatók jelentkezését, akik csatlakozni kívánnak a “Biztonságos közlekedést elősegítő munkahely” programhoz.

Azoknál a munkáltatóknál, ahol nagyobb létszámban jelentkezik a kerékpárral, illetve gyalogosan munkába járók létszáma, munkavédelmi oktatás mintájára az ott dolgozók részére előadásokat tartanánk, vagy a munkahely által szervezett családi napokra lehetőség szerint kitelepülnénk baleset-megelőzési témájú foglalkozással.

Jelentkezéseiket a peterv@komarom.police.hu email címre várjuk!

Tisztelettel: Esztergomi Rendőrkapitányság
Városi Baleset-megelőzési bizottság

  • Erdő Péter: ha Jézushoz tartozunk, vele győzni fogunk

    Nagycsütörtökkel megkezdődött a szent három nap, amely az egyházi év legfontosabb eseménye. Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az esztergomi bazilikában celebrált szentmisét. Az Istentisztelet keretein belül tizenkét hívő lábát mosta meg.

    Hídlap
  • Ötödik lett az országos tanulmányi versenyen az esztergomi tanuló

    Az előkelő ötödik helyet szerezte meg a Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) keretében szervezett földrajz verseny döntőjében Pongrácz Dániel, az Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium tizenkettedik évfolyamos tanulója. A végzős diákot Lampert Mária készítette fel a feladatokra.

    Hídlap
Advertisements