Szilárda

Hídlap

A biztonságos közlekedést elősegítő munkahelyeket keresik

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai várják azon munkáltatók jelentkezését, akik csatlakozni kívánnak a “Biztonságos közlekedést elősegítő munkahely” programhoz.

Azoknál a munkáltatóknál, ahol nagyobb létszámban jelentkezik a kerékpárral, illetve gyalogosan munkába járók létszáma, munkavédelmi oktatás mintájára az ott dolgozók részére előadásokat tartanánk, vagy a munkahely által szervezett családi napokra lehetőség szerint kitelepülnénk baleset-megelőzési témájú foglalkozással.

Jelentkezéseiket a peterv@komarom.police.hu email címre várjuk!

Tisztelettel: Esztergomi Rendőrkapitányság
Városi Baleset-megelőzési bizottság

  • Szörnyen jó mesekönyv egy esztergomi kötődésű írótól

    Pifkó Célia, esztergomi kötődésű író könyvét tegnap mutatták be Budapesten, a Várkert Bazárban. A „Szörnyek a szobádban” című színvonalas, bájos alkotást Orosz Annabella illusztrálta és a Képmás kiadó gondozásában látott napvilágot. Az esztergomi kötődésű író édesapjáról utcát is neveztek el.

    Hídlap
  • Megújult a községháza Dömösön

    Nyolcvan millió forintból újult meg a községháza Dömösön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán nyert támogatásból, valamint az önkormányzat saját forrásából. A korszerűsített épületet szerdán adták át.

    Hídlap