Zsuzsanna

Hídlap

Emléktáblát állítanak a Magvető szobornak

Az esztergomi képviselő-testület úgy döntött, hogy a szobor eredeti helyén, vagy annak környezetében – a 2019. évi költségvetés terhére – emléktáblát vagy emlékoszlopot készíttet.

Az újonnan kialakult köztéren több lehetséges hely is felmerült az emléktábla, emlékoszlop számára, erről, valamint a tábla, oszlop pontos megjelenéséről a tervek elkészültét követően döntenek a képviselők.

Városháza

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap