Dezső

Hídlap

Két világbajnoki arany és két ezüst az esztergomiaknak

Eger Park Hotelben rendezték meg 2018. szeptember 16-23. között a GPC Erőemelő és Fekvenyomó Világbajnokságot, amelyen 33 ország 1064 versenyzője között esztergomiak is indultak raw/nyers erővel/fekvenyomásban.

A versenyen Fonyódi György M-M 8 kategóriában szerezte meg a világbajnoki aranyat, Bognár Géza pedig a fiatalabb, M-M5-ben lett ezüstérmes. Nagy Béla – edzője Kis Péter – M-M4 kategóriában szerzett aranyérmet.

Szuder Károly MO kategóriában világbajnoki ezüstérmes lett.

Károly egy kiemelkedő, fiatal tehetség, szépen berobbant az élvonalba, minden elismerésem az övé és akik felkészítését segítik – mondta Fonyódi.

Szuder Károly eredményéről ITT írtunk.

  • Konyhakerttel gazdagodott a Zöld Óvoda

    Szerdán délelőtt a támogatók jelenlétében avatták fel az esztergomi Zöld Óvoda udvarán kialakított konyhakertet. Az ünnepség végén a gyermekek, a nevelők és a meghívott vendégek közösen énekelték el az intézmény természet- és környezetvédelem témaköreit is érintő himnuszát.

    Hídlap
  • Csomagolásmentes flashmobot szerveztek Esztergomban

    Második alkalommal rendezték meg a Vásárolj hulladék nélkül! akciót, melyhez idén Esztergom is csatlakozott. A flashmob résztvevői egy órán keresztül vásároltak zöld pólóban a piacon úgy, hogy semmihez nem kértek műanyag zacskót. Az akcióval a környezetvédelemre és a tudatos vásárlásra hívták fel a figyelmet.

    Hídlap
Advertisements