Zsuzsanna

Hídlap

Két világbajnoki arany és két ezüst az esztergomiaknak

Eger Park Hotelben rendezték meg 2018. szeptember 16-23. között a GPC Erőemelő és Fekvenyomó Világbajnokságot, amelyen 33 ország 1064 versenyzője között esztergomiak is indultak raw/nyers erővel/fekvenyomásban.

A versenyen Fonyódi György M-M 8 kategóriában szerezte meg a világbajnoki aranyat, Bognár Géza pedig a fiatalabb, M-M5-ben lett ezüstérmes. Nagy Béla – edzője Kis Péter – M-M4 kategóriában szerzett aranyérmet.

Szuder Károly MO kategóriában világbajnoki ezüstérmes lett.

Károly egy kiemelkedő, fiatal tehetség, szépen berobbant az élvonalba, minden elismerésem az övé és akik felkészítését segítik – mondta Fonyódi.

Szuder Károly eredményéről ITT írtunk.

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap