Szilárda

Hídlap

Két világbajnoki arany és két ezüst az esztergomiaknak

Eger Park Hotelben rendezték meg 2018. szeptember 16-23. között a GPC Erőemelő és Fekvenyomó Világbajnokságot, amelyen 33 ország 1064 versenyzője között esztergomiak is indultak raw/nyers erővel/fekvenyomásban.

A versenyen Fonyódi György M-M 8 kategóriában szerezte meg a világbajnoki aranyat, Bognár Géza pedig a fiatalabb, M-M5-ben lett ezüstérmes. Nagy Béla – edzője Kis Péter – M-M4 kategóriában szerzett aranyérmet.

Szuder Károly MO kategóriában világbajnoki ezüstérmes lett.

Károly egy kiemelkedő, fiatal tehetség, szépen berobbant az élvonalba, minden elismerésem az övé és akik felkészítését segítik – mondta Fonyódi.

Szuder Károly eredményéről ITT írtunk.

  • Szörnyen jó mesekönyv egy esztergomi kötődésű írótól

    Pifkó Célia, esztergomi kötődésű író könyvét tegnap mutatták be Budapesten, a Várkert Bazárban. A „Szörnyek a szobádban” című színvonalas, bájos alkotást Orosz Annabella illusztrálta és a Képmás kiadó gondozásában látott napvilágot. Az esztergomi kötődésű író édesapjáról utcát is neveztek el.

    Hídlap
  • Megújult a községháza Dömösön

    Nyolcvan millió forintból újult meg a községháza Dömösön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán nyert támogatásból, valamint az önkormányzat saját forrásából. A korszerűsített épületet szerdán adták át.

    Hídlap