László

Hídlap

Az időseket köszöntik Táton

Tát Város Önkormányzata, a Szent György Otthon, valamint a Kultúrház és Könyvtár szeretettel hívja Tát 70 évnél idősebb polgárait az október 5-én (pénteken) 15 órakor kezdődő, Idősek Napja alkalmából rendezett műsoros délutánra, a Kultúrházba.

Műsor:

“Volt egyszer egy Táncdalfesztivál” zenés műsor

Előadók: Eszlári Judit és Takács Roland, a Madách Színház énekese, és a European Operett Táncosai.

Máig tartó karriereket indított a Táncdalfesztivál – Kislány a zongoránál…”, “Nem vagyok én apáca…”, “Csak egy tánc volt…”, ” Almát eszem…”, “Nem leszek a játékszered…” Ezek a dalok a táncdalfesztiválok révén lettek igazi slágerek. Ezzel a műsorral felidézhetjük azokat az időket, amikor a televíziók képernyői előtt egy ország izgulta végig az egyes adásokat, és amikor az Illés, az Omega, Koncz Zsuzsa, Szécsi Pál, Mari Zsuzsi, Máté Péter, Kovács Kati,Toldy Mária, Zalatnay Sarolta és még sokan mások elindultak a siker felé vezető úton.

További fellépők: a táti óvodások, a III. Béla Általános Iskola Német Nemzetiségi Tánccsoportja, (Szele Dániel, ált. isk. 5. oszt. tanulója) a Táti Német Nemzetiségi Asszonykórus, a Táti Férfikórus és a Nyugdíjas Klub Vegyeskórusa.

  • Párkányban is irtják a szúnyogokat

    Június 25-ről 26-ra virradóan közterületeken, lakóterületeken és játszótereken, majd három nappal később, június 29-én hajnalban Párkányban a Duna-parton, a “Csónakkikötő – Öböl” elnevezésű szakaszán gyérítik a szúnyogokat. A lakosok a beavatkozástól a vérszívók számának drasztikus csökkenését várja.

    Hídlap
Advertisements