Zsuzsanna

Hídlap

Az időseket köszöntik Táton

Tát Város Önkormányzata, a Szent György Otthon, valamint a Kultúrház és Könyvtár szeretettel hívja Tát 70 évnél idősebb polgárait az október 5-én (pénteken) 15 órakor kezdődő, Idősek Napja alkalmából rendezett műsoros délutánra, a Kultúrházba.

Műsor:

“Volt egyszer egy Táncdalfesztivál” zenés műsor

Előadók: Eszlári Judit és Takács Roland, a Madách Színház énekese, és a European Operett Táncosai.

Máig tartó karriereket indított a Táncdalfesztivál – Kislány a zongoránál…”, “Nem vagyok én apáca…”, “Csak egy tánc volt…”, ” Almát eszem…”, “Nem leszek a játékszered…” Ezek a dalok a táncdalfesztiválok révén lettek igazi slágerek. Ezzel a műsorral felidézhetjük azokat az időket, amikor a televíziók képernyői előtt egy ország izgulta végig az egyes adásokat, és amikor az Illés, az Omega, Koncz Zsuzsa, Szécsi Pál, Mari Zsuzsi, Máté Péter, Kovács Kati,Toldy Mária, Zalatnay Sarolta és még sokan mások elindultak a siker felé vezető úton.

További fellépők: a táti óvodások, a III. Béla Általános Iskola Német Nemzetiségi Tánccsoportja, (Szele Dániel, ált. isk. 5. oszt. tanulója) a Táti Német Nemzetiségi Asszonykórus, a Táti Férfikórus és a Nyugdíjas Klub Vegyeskórusa.

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap