Frigyes

Hídlap

Forgalomkorlátozás csütörtöktől a Mindszenty tér környékén

Útlezárásra kell számítani csütörtöktől Esztergomban, a Mindszenty tér környékén. A forgalomkorlátozás a Borhíd Fesztivál és Borünnep ideje alatt tart, csütörtöktől hétfőig délutánig.

Forgalomkorlátozás, útlezárások az iskola környékén

A Moriani Consulting Kft. ismét megrendezi október 5-7. között a Borhíd Fesztivál és Borünnepet.

A rendezvény miatt lezárásra kerül 2018. október 03. (szerda) 00:00 órától a Mindszenty tér, a Kossuth híd, a Kis-Duna sétány (Kossuth híd és Malom utca közti szakasza), valamint az Erzsébet park területe.

A lezárás, forgalomkorlátozás 2018. október 08. (hétfő) 18:00 óráig tart.

A rendezvény szervezői kérik, hogy a szalaggal elzárt területre ne hajtsanak be, ne parkoljanak gépjárműveikkel, valamint fokozott körültekintéssel közlekedjenek a megjelölt területeken.

A fesztiválról és a részletes programról itt írtunk bővebben:

http://hidlap.hu/2018/10/02/itt-a-borhid-reszletes-programja/

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements