Szilárda

Hídlap

Forgalomkorlátozás csütörtöktől a Mindszenty tér környékén

Útlezárásra kell számítani csütörtöktől Esztergomban, a Mindszenty tér környékén. A forgalomkorlátozás a Borhíd Fesztivál és Borünnep ideje alatt tart, csütörtöktől hétfőig délutánig.

Forgalomkorlátozás, útlezárások az iskola környékén

A Moriani Consulting Kft. ismét megrendezi október 5-7. között a Borhíd Fesztivál és Borünnepet.

A rendezvény miatt lezárásra kerül 2018. október 03. (szerda) 00:00 órától a Mindszenty tér, a Kossuth híd, a Kis-Duna sétány (Kossuth híd és Malom utca közti szakasza), valamint az Erzsébet park területe.

A lezárás, forgalomkorlátozás 2018. október 08. (hétfő) 18:00 óráig tart.

A rendezvény szervezői kérik, hogy a szalaggal elzárt területre ne hajtsanak be, ne parkoljanak gépjárműveikkel, valamint fokozott körültekintéssel közlekedjenek a megjelölt területeken.

A fesztiválról és a részletes programról itt írtunk bővebben:

http://hidlap.hu/2018/10/02/itt-a-borhid-reszletes-programja/

  • Szörnyen jó mesekönyv egy esztergomi kötődésű írótól

    Pifkó Célia, esztergomi kötődésű író könyvét tegnap mutatták be Budapesten, a Várkert Bazárban. A „Szörnyek a szobádban” című színvonalas, bájos alkotást Orosz Annabella illusztrálta és a Képmás kiadó gondozásában látott napvilágot. Az esztergomi kötődésű író édesapjáról utcát is neveztek el.

    Hídlap
  • Megújult a községháza Dömösön

    Nyolcvan millió forintból újult meg a községháza Dömösön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán nyert támogatásból, valamint az önkormányzat saját forrásából. A korszerűsített épületet szerdán adták át.

    Hídlap