Zsuzsanna

Hídlap

400 motoros vonult fel Dorog és Héreg között

Több mint négyszáz motoros vett részt az I. Kipufogó Futamon, Dorogon. A rendezvénnyel a szervezők célja az volt, hogy a felelősségteljes közlekedésre hívják fel a figyelmet.

A tavalyi év baleseti statisztikáit látva balesetmegelőzési kampányt indított a futamot szervező Off Road Motors Lehotay Kft. és a Dorogi Rendőrkapitányság. A kezdeményezés során figyelemfelkeltő táblát helyeztek ki az 1119-es út Bajna és Héreg közötti szakaszán, valamint figyelemfelhívó videót is készítettek.

A hétvégén megrendezett Kipufogó Futamon pedig Dorog és Héreg között sárga és fekete szalaggal, valamint matricákkal díszített járműveikkel vonultak fel a motorosok. A rendezvénnyel egyúttal balesetben elhunyt társaikra is emlékeztek.

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap