Bertalan

Hídlap

400 motoros vonult fel Dorog és Héreg között

Több mint négyszáz motoros vett részt az I. Kipufogó Futamon, Dorogon. A rendezvénnyel a szervezők célja az volt, hogy a felelősségteljes közlekedésre hívják fel a figyelmet.

A tavalyi év baleseti statisztikáit látva balesetmegelőzési kampányt indított a futamot szervező Off Road Motors Lehotay Kft. és a Dorogi Rendőrkapitányság. A kezdeményezés során figyelemfelkeltő táblát helyeztek ki az 1119-es út Bajna és Héreg közötti szakaszán, valamint figyelemfelhívó videót is készítettek.

A hétvégén megrendezett Kipufogó Futamon pedig Dorog és Héreg között sárga és fekete szalaggal, valamint matricákkal díszített járműveikkel vonultak fel a motorosok. A rendezvénnyel egyúttal balesetben elhunyt társaikra is emlékeztek.

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements