Szilárda

Hídlap

400 motoros vonult fel Dorog és Héreg között

Több mint négyszáz motoros vett részt az I. Kipufogó Futamon, Dorogon. A rendezvénnyel a szervezők célja az volt, hogy a felelősségteljes közlekedésre hívják fel a figyelmet.

A tavalyi év baleseti statisztikáit látva balesetmegelőzési kampányt indított a futamot szervező Off Road Motors Lehotay Kft. és a Dorogi Rendőrkapitányság. A kezdeményezés során figyelemfelkeltő táblát helyeztek ki az 1119-es út Bajna és Héreg közötti szakaszán, valamint figyelemfelhívó videót is készítettek.

A hétvégén megrendezett Kipufogó Futamon pedig Dorog és Héreg között sárga és fekete szalaggal, valamint matricákkal díszített járműveikkel vonultak fel a motorosok. A rendezvénnyel egyúttal balesetben elhunyt társaikra is emlékeztek.

  • Szörnyen jó mesekönyv egy esztergomi kötődésű írótól

    Pifkó Célia, esztergomi kötődésű író könyvét tegnap mutatták be Budapesten, a Várkert Bazárban. A „Szörnyek a szobádban” című színvonalas, bájos alkotást Orosz Annabella illusztrálta és a Képmás kiadó gondozásában látott napvilágot. Az esztergomi kötődésű író édesapjáról utcát is neveztek el.

    Hídlap
  • Megújult a községháza Dömösön

    Nyolcvan millió forintból újult meg a községháza Dömösön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán nyert támogatásból, valamint az önkormányzat saját forrásából. A korszerűsített épületet szerdán adták át.

    Hídlap