Sára, Márió

Hídlap

Felújították az orvosi rendelőt Csolnokon

Elkészült a csolnoki orvosi rendelő felújítása. A beruházás során szigetelés, tetőjavítás, gépészeti fejlesztés, nyílászárócsere, helyiségek alaprajzi átrendezése, padlóburkolatok cseréje, akadálymentesítés történt.

A fejlesztés eredményeként komfortosabb, higiénikusabb, hatékonyabb betegellátást, jobb munkaszervezést és munkakörülményeket, valamint költséghatékonyabb, gazdaságosabb üzemeltetést lehetővé tevő környezet jött létre mind az ellátók, mind az ellátottak számára.

A projekt keretében emellett lehetőség nyílt néhány, az ellátást segítő eszköz beszerzésére is.

A beruházásra 50 millió forint támogatást nyert az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. Az épületben a háziorvosi, a védőnői és az iskola-egészségügyi alapellátás működik.

  • Környezettudatos diákok kapnak elismerést

    Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan, immár ötödik éve, 2019-ben is pályázatot hirdet a Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért emlékplakett elnyerésére.

    Hídlap
  • Zátonyra futott egy hajó Helembánál

    Zátonyra futott egy hajó a 1709.5 fkm-nél, a Helemba-sziget alatt. Információink szerint a hajón nem keletkezett lék és nem szivárog belőle semmi. Jelenleg mentésre vár.

    Hídlap