Márk

Hídlap

Hódító Túrák – Súr

A Hódító Túrák 2018. évi utolsó állomása Súron, Magyarország legszebben fekvő településén vár benneteket október 27-én, szombaton! Aki még nem járt ezen a csodálatos vidéken, bebarangolhatja Magyarország legszebb fekvésű telpülését. Bátran hozd el házi kedvencedet futkosni az őszi avarban, arra azonban figyelj, hogy ezt túratársaid veszélyeztetése nélkül tedd majd meg. Két túraútvonal közül is választhatsz, melyek különböző hosszúságúak. Bármelyik távot is választod, izgalmas rókavadászaton vehetsz részt! 7 éves kor alatt a rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Ha már rendelkezel Hódító Túrás pecsételőfüzettel, azt se hagyd otthon, hiszen ha három túránkon részt veszel, jutalmad egy egyedi Hódító Túrás kitűző, amelyet a célba érkezéskor kapsz meg.

Előnevezés és regisztráció 2018. október 26-ig lehetséges az alábbi felületen: http://hoditoturak.hu/regisztracio/

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements