Sára, Márió

Hídlap

Hódító Túrák – Súr

A Hódító Túrák 2018. évi utolsó állomása Súron, Magyarország legszebben fekvő településén vár benneteket október 27-én, szombaton! Aki még nem járt ezen a csodálatos vidéken, bebarangolhatja Magyarország legszebb fekvésű telpülését. Bátran hozd el házi kedvencedet futkosni az őszi avarban, arra azonban figyelj, hogy ezt túratársaid veszélyeztetése nélkül tedd majd meg. Két túraútvonal közül is választhatsz, melyek különböző hosszúságúak. Bármelyik távot is választod, izgalmas rókavadászaton vehetsz részt! 7 éves kor alatt a rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Ha már rendelkezel Hódító Túrás pecsételőfüzettel, azt se hagyd otthon, hiszen ha három túránkon részt veszel, jutalmad egy egyedi Hódító Túrás kitűző, amelyet a célba érkezéskor kapsz meg.

Előnevezés és regisztráció 2018. október 26-ig lehetséges az alábbi felületen: http://hoditoturak.hu/regisztracio/

  • Környezettudatos diákok kapnak elismerést

    Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan, immár ötödik éve, 2019-ben is pályázatot hirdet a Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért emlékplakett elnyerésére.

    Hídlap
  • Zátonyra futott egy hajó Helembánál

    Zátonyra futott egy hajó a 1709.5 fkm-nél, a Helemba-sziget alatt. Információink szerint a hajón nem keletkezett lék és nem szivárog belőle semmi. Jelenleg mentésre vár.

    Hídlap