Márk

Hídlap

Hangfürdővel és hangmasszázzsal oldhatja feszültségét Táton

Hangfürdőre invitál minden érdeklődőt a Táti Kultúrház és Könyvtár október 27-én, szombaton 18 órai kezdettel. Hangtálakkal és gonggal várják mindazokat, akik szeretnék kipróbálni a hangmasszázs testre és lélekre gyakorolt jótékony hatását. Ezek a hangszerek fontos eszközei és kiegészítői az egészség megőrzését szolgáló alternatív eljárásoknak, a gyógyulási folyamatok serkentésének. A hangtálak hangja oldhatja a stresszt, megnyugtathatja az idegeket, ellazíthatja a feszült izmokat, csillapíthatja a fájdalmakat.  Szeretettel várnak mindenkit a test, a szellem és a lélek összhangjának megteremtésére.

A program időtartama 1 óra.

Részvételi díj: 1 000 Ft

(polifoamot és takarót vigyen magával)

További információ: Szalai Matild +3620/417-9680

 

 

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements