Márk

Hídlap

Halloween programok

Október 26-án, pénteken 14-17 óra között Halloween foglalkozások lesznek a gyermekkönyvtárban, Dorogon. Tökfaragó verseny, kézműves foglalkozások, izgalmas társasjátékok várják az érdeklődőket. Vidd magaddal az otthon kifaragott töködet és jutalom vár Rád! A buli nem csak gyerekeknek szól!

A Balaya Játszóház “Fogadj örökbe egy tököt” címmel programot szervez október 30-án, kedden. A buli 3 órától közös tökfaragással veszi kezdetét és mire elérkezik az este 7 óra, leoltódnak a fények, a tökfejek kinyitják világító szemüket és ők világítják be a terepet. Legyél részese ennek az izgalmas eseménynek, fogadj örökbe egy tököt és nyisd fel a szemét. Akik Halloween öltözetben érkeznek, kopogtathatnak csokiért és cukorért.

Az eseményre 1 590 Ft a belépőjegy, ami tartalmazza a TÖKÖT is.

Tök jó-Halloween jelmezes futásra várnak kicsiket és nagyokat 2018. október 31-én (szerdán) a táti Kultúrháznál. 15:30-tól közös tökfaragás és arcfestés vár a program résztvevőire. 17:30-kor 1 km-es jelmezes futásban vehetnek részt a vállalkozó kedvűek. A célban tea vár a felfrissülni vágyókra. 17:45 és 18:30 között Holloween tök kiállítás lesz a helyben vagy otthon készített alkotásokból.

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements