Márk

Hídlap

Puzsér: A civilizáció visszavág

Puzsér Róbert kritikus és közéleti személyiség, a hazai nyilvánosság egyedi stílusú, kérlelhetetlenül őszinte alakja november 13-án, kedden Dorogra érkezik. “A civilizáció visszavág” című önálló estjét 20 órától láthatja a közönség a Dorogi József Attila Művelődési Házban. Bevallása szerint nem zavarja, ha a közönség jól érzi magát, stand-upjainak célja azonban nem a szórakoztatás, hanem egy katartikus, szellemet és lelket egyaránt megmozgató, rendkívül intenzív élmény kiváltása. Előadásai a helyszín elhagyása után még napokig visszhangoznak a közönség tagjainak fejében.

 

Az eseményre a jegyek a Dumaszínház oldalán vagy a Művelődési Házban vásárolhatók meg 3 100 Ft-os áron!

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements