Árpád

Hídlap

Adventi ablakvadászatra hívnak a Piliscséven

„Világító adventi kalendáriumot” szerveznek Piliscséven, amelynek a lényege, hogy az adventi időszakban minden nap lesz egy ház, amely karácsonyi díszbe öltözött és kivilágított ablakkal várja a gyerekeket és felnőtteket. Ehhez keresnek olyan játékos kedvű, lelkes családokat, akik vállalják, hogy ünnepi ablakdíszt készítenek.

A játék december 1-én indul, aznap az 1-es számot kell megtalálni, december 2-án a 2-est és így tovább. A sorszámokat a jelentkezők között előzetesen sorsolják ki.

Szentestén egyszerre világít majd az összes ablak. Hogy melyik nap, hol található a kidíszített, világító ablak, az meglepetés, azt kell a vadászoknak, a faluban sétálva megkeresniük, lefényképezni és feltölteni a képet a Facebookra, a Piliscsévi Advent csoportba.

Jelentkezni ablakdíszítésre november 30-ig lehet Kelemenné Dévényi Julinál (Kelemen Majorság), Császár Katánál (Facebook üzenetben) vagy Csapucha Katánál (0630 731 8546, muvelodesihaz@piliscsev.hu).

Fotó: Megaport.hu

  • A jéghideg Dunába ugranak Nagymaroson

    2019. január 1-jén, 11 órakor a nagymarosi strand területén évbúcsúztató és újév köszöntő csobbanást tartanak a Dunában. Az esemény a Nagymarosi Önkormányzat támogatásával, orvosi felügyelet mellett zajlik és az eseményen mindenki a saját felelősségére vehet részt.

    Hídlap
  • Megszűnik a Takarék Letkésen

    December 14-től már csak a nagymarosi kirendeltségen vehetik igénybe a letkésiek a Centrál Takarék Szövetkezet szolgáltatásait. A letkési ugyanis megszűnik, az ügyeket a hozzá legközelebb eső településen intézhetik majd.

    Hídlap