Hella

Hídlap

Adventi ablakvadászatra hívnak a Piliscséven

„Világító adventi kalendáriumot” szerveznek Piliscséven, amelynek a lényege, hogy az adventi időszakban minden nap lesz egy ház, amely karácsonyi díszbe öltözött és kivilágított ablakkal várja a gyerekeket és felnőtteket. Ehhez keresnek olyan játékos kedvű, lelkes családokat, akik vállalják, hogy ünnepi ablakdíszt készítenek.

A játék december 1-én indul, aznap az 1-es számot kell megtalálni, december 2-án a 2-est és így tovább. A sorszámokat a jelentkezők között előzetesen sorsolják ki.

Szentestén egyszerre világít majd az összes ablak. Hogy melyik nap, hol található a kidíszített, világító ablak, az meglepetés, azt kell a vadászoknak, a faluban sétálva megkeresniük, lefényképezni és feltölteni a képet a Facebookra, a Piliscsévi Advent csoportba.

Jelentkezni ablakdíszítésre november 30-ig lehet Kelemenné Dévényi Julinál (Kelemen Majorság), Császár Katánál (Facebook üzenetben) vagy Csapucha Katánál (0630 731 8546, muvelodesihaz@piliscsev.hu).

Fotó: Megaport.hu

  • Több százan teljesítették a Kinizsi Százas teljesítménytúrát

    923 résztvevő teljesítette idén a Kinizsi Százast, hazánk egyik legnépszerűbb, egyben legnagyobb hagyományokkal rendelkező teljesítménytúráját. Bár a napos idő egyben áldás is volt a kirándulóknak, a sáros, csúszós szakaszok rendkívül megnehezítették a dolgukat.

    Hídlap
  • Járda után az útburkolat is megújul a Meszéna utcában

    Újra munkagépek jelennek meg a következő napokban az esztergomi Meszéna János utcában, ahol előző héten marták fel az elhasználódott, régi útburkolatot. A járdák már hetekkel ezelőtt megújultak, az aszfaltozással pedig befejeződhet az útszakasz hónapok óta tartó felújítása.

    Hídlap
Advertisements