Dezső

Hídlap

Völner Pál: a magyar fiatalokat, családokat és gyerekeket kell támogatni

Esztergomba és térségébe is megérkeztek a nemzeti konzultáció ívei. A kérdőív többek között arról szól, hogy a kormány hogyan támogassa a családokat, a gyermekvállalást és milyen kedvezményeket adjon az otthon ápolóknak.

Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője elmondta, a magyar kormány hivatalba lépése óta kiemelten fontosnak tartja a gyermeket nevelő családok védelmét és támogatását. A legfőbb kérdés, hogy ezt a vonalat erősítse, vagy a bevándorlókat támogassa abból a forrásból, amit erre a célra tud fordítani.

Arra kérte a választókörzetben élőket, hogy mondják el véleményüket a kérdésben, töltsék ki és küldjék vissza az íveket, mert ezeket a kormányzatnak, a parlamentnek a döntéshozataloknál figyelembe kell vennie.

A mi elképzeléseink szerint a magyar fiatalokat, a magyar családokat, a magyar gyerekeket kell támogatni – fogalmazott Völner Pál.

  • Konyhakerttel gazdagodott a Zöld Óvoda

    Szerdán délelőtt a támogatók jelenlétében avatták fel az esztergomi Zöld Óvoda udvarán kialakított konyhakertet. Az ünnepség végén a gyermekek, a nevelők és a meghívott vendégek közösen énekelték el az intézmény természet- és környezetvédelem témaköreit is érintő himnuszát.

    Hídlap
  • Csomagolásmentes flashmobot szerveztek Esztergomban

    Második alkalommal rendezték meg a Vásárolj hulladék nélkül! akciót, melyhez idén Esztergom is csatlakozott. A flashmob résztvevői egy órán keresztül vásároltak zöld pólóban a piacon úgy, hogy semmihez nem kértek műanyag zacskót. Az akcióval a környezetvédelemre és a tudatos vásárlásra hívták fel a figyelmet.

    Hídlap
Advertisements