Sára, Márió

Hídlap

Völner Pál: a magyar fiatalokat, családokat és gyerekeket kell támogatni

Esztergomba és térségébe is megérkeztek a nemzeti konzultáció ívei. A kérdőív többek között arról szól, hogy a kormány hogyan támogassa a családokat, a gyermekvállalást és milyen kedvezményeket adjon az otthon ápolóknak.

Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője elmondta, a magyar kormány hivatalba lépése óta kiemelten fontosnak tartja a gyermeket nevelő családok védelmét és támogatását. A legfőbb kérdés, hogy ezt a vonalat erősítse, vagy a bevándorlókat támogassa abból a forrásból, amit erre a célra tud fordítani.

Arra kérte a választókörzetben élőket, hogy mondják el véleményüket a kérdésben, töltsék ki és küldjék vissza az íveket, mert ezeket a kormányzatnak, a parlamentnek a döntéshozataloknál figyelembe kell vennie.

A mi elképzeléseink szerint a magyar fiatalokat, a magyar családokat, a magyar gyerekeket kell támogatni – fogalmazott Völner Pál.

  • Környezettudatos diákok kapnak elismerést

    Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan, immár ötödik éve, 2019-ben is pályázatot hirdet a Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért emlékplakett elnyerésére.

    Hídlap
  • Zátonyra futott egy hajó Helembánál

    Zátonyra futott egy hajó a 1709.5 fkm-nél, a Helemba-sziget alatt. Információink szerint a hajón nem keletkezett lék és nem szivárog belőle semmi. Jelenleg mentésre vár.

    Hídlap