Árpád

Hídlap

Völner Pál: a magyar fiatalokat, családokat és gyerekeket kell támogatni

Esztergomba és térségébe is megérkeztek a nemzeti konzultáció ívei. A kérdőív többek között arról szól, hogy a kormány hogyan támogassa a családokat, a gyermekvállalást és milyen kedvezményeket adjon az otthon ápolóknak.

Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője elmondta, a magyar kormány hivatalba lépése óta kiemelten fontosnak tartja a gyermeket nevelő családok védelmét és támogatását. A legfőbb kérdés, hogy ezt a vonalat erősítse, vagy a bevándorlókat támogassa abból a forrásból, amit erre a célra tud fordítani.

Arra kérte a választókörzetben élőket, hogy mondják el véleményüket a kérdésben, töltsék ki és küldjék vissza az íveket, mert ezeket a kormányzatnak, a parlamentnek a döntéshozataloknál figyelembe kell vennie.

A mi elképzeléseink szerint a magyar fiatalokat, a magyar családokat, a magyar gyerekeket kell támogatni – fogalmazott Völner Pál.

  • A jéghideg Dunába ugranak Nagymaroson

    2019. január 1-jén, 11 órakor a nagymarosi strand területén évbúcsúztató és újév köszöntő csobbanást tartanak a Dunában. Az esemény a Nagymarosi Önkormányzat támogatásával, orvosi felügyelet mellett zajlik és az eseményen mindenki a saját felelősségére vehet részt.

    Hídlap
  • Megszűnik a Takarék Letkésen

    December 14-től már csak a nagymarosi kirendeltségen vehetik igénybe a letkésiek a Centrál Takarék Szövetkezet szolgáltatásait. A letkési ugyanis megszűnik, az ügyeket a hozzá legközelebb eső településen intézhetik majd.

    Hídlap