Klaudia

Hídlap

Völner Pál: a magyar fiatalokat, családokat és gyerekeket kell támogatni

Esztergomba és térségébe is megérkeztek a nemzeti konzultáció ívei. A kérdőív többek között arról szól, hogy a kormány hogyan támogassa a családokat, a gyermekvállalást és milyen kedvezményeket adjon az otthon ápolóknak.

Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője elmondta, a magyar kormány hivatalba lépése óta kiemelten fontosnak tartja a gyermeket nevelő családok védelmét és támogatását. A legfőbb kérdés, hogy ezt a vonalat erősítse, vagy a bevándorlókat támogassa abból a forrásból, amit erre a célra tud fordítani.

Arra kérte a választókörzetben élőket, hogy mondják el véleményüket a kérdésben, töltsék ki és küldjék vissza az íveket, mert ezeket a kormányzatnak, a parlamentnek a döntéshozataloknál figyelembe kell vennie.

A mi elképzeléseink szerint a magyar fiatalokat, a magyar családokat, a magyar gyerekeket kell támogatni – fogalmazott Völner Pál.

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements