Árpád

Hídlap

Rászorulóknak gyűjt adományokat a Jobbik

Hatodik alkalommal szerveznek karácsonyi adománygyűjtő és cipősdoboz akciót a Jobbik térségi szervezetei. Tavaly már több, mint 40 családnak juttattak el csomagokat, idén is várják a lakosság felajánlásait.

A felhívásban arra kérik az adományozókat, hogy tartós élelmiszerrel, gyerekjátékokkal, könyvekkel, illetve cipősdobozban (kor és nem feltüntetésével) összeállított csomagokkal segítsék a segítsék a rászoruló családokat.

A felajánlásokat a nunkovics.tibor@jobbik.hu vagy a +36/30/200-8649 telefonszámon fogadják, de írhatnak üzenetet is Nunkovics Tibor közösségi oldalára is.

  • A jéghideg Dunába ugranak Nagymaroson

    2019. január 1-jén, 11 órakor a nagymarosi strand területén évbúcsúztató és újév köszöntő csobbanást tartanak a Dunában. Az esemény a Nagymarosi Önkormányzat támogatásával, orvosi felügyelet mellett zajlik és az eseményen mindenki a saját felelősségére vehet részt.

    Hídlap
  • Megszűnik a Takarék Letkésen

    December 14-től már csak a nagymarosi kirendeltségen vehetik igénybe a letkésiek a Centrál Takarék Szövetkezet szolgáltatásait. A letkési ugyanis megszűnik, az ügyeket a hozzá legközelebb eső településen intézhetik majd.

    Hídlap