Fatime

Hídlap

Unokázós csalók verik át a mikolaiakat

Vámosmikolán is megjelentek az úgynevezett “unokázós” csalók, akik idős embereket hívnak fel unokájuk, gyermekük nevében telefonon, nagy váltságdíjat követelve. A lakosság már értesítette a rendőrséget.

A közösségi oldalon a következő felhívást tette közzé Dénesné Molnár Mónika:

Kedves vámosmikolai és környékbeliek!

Ez kicsit rendhagyó bejegyzés, de sajnos falunkba is eljutottak az “unokázós” csalók. Idős embereket hívnak fel unokájuk, gyermekük nevében telefonon nagy váltságdíjat követelve. A történeteik nagyon hihetőek, ismerik a családon belül szóhasználatokat, neveket. Figyelmeztessétek idős hozzátartozóitokat, hogy ne higgyenek el semmiféle ilyen telefonos mesét! A rendőrség értesítve lett, jelenlétükben reméljük már nem mernek próbálkozni, de jobb félni, mint megijedni!
Osszátok meg kérlek a bejegyzést, hogy minél többekhez eljusson!

Advertisements

  • Elbontják a határzárat a letkési átkelőhelynél

    Pénteken este 20:30-kor kezdik elbontani a fizikai határzár betonelemeit a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei – közölte legfrissebb rendőrségi tájékoztatás alapján Huszák Tamás polgármester a Letkés Község Önkormányzata Facebook oldalon.

    Hídlap
  • Összetartozás jegyében helyezték el az anyaföldet az ereklyetartóban

    Az Esztergomi Polgári Körök szervezésében a Prímás-szigeten található Országzászlónál emlékeztek meg a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulójáról. A kopjafa mellett kapott helyet az az ereklyetartó, mely mostantól az egykori Esztergomi vármegye településeiről származó földeket tartalmazza.

    Hídlap
Advertisements