Rafael

Hídlap

Unokázós csalók verik át a mikolaiakat

Vámosmikolán is megjelentek az úgynevezett “unokázós” csalók, akik idős embereket hívnak fel unokájuk, gyermekük nevében telefonon, nagy váltságdíjat követelve. A lakosság már értesítette a rendőrséget.

A közösségi oldalon a következő felhívást tette közzé Dénesné Molnár Mónika:

Kedves vámosmikolai és környékbeliek!

Ez kicsit rendhagyó bejegyzés, de sajnos falunkba is eljutottak az “unokázós” csalók. Idős embereket hívnak fel unokájuk, gyermekük nevében telefonon nagy váltságdíjat követelve. A történeteik nagyon hihetőek, ismerik a családon belül szóhasználatokat, neveket. Figyelmeztessétek idős hozzátartozóitokat, hogy ne higgyenek el semmiféle ilyen telefonos mesét! A rendőrség értesítve lett, jelenlétükben reméljük már nem mernek próbálkozni, de jobb félni, mint megijedni!
Osszátok meg kérlek a bejegyzést, hogy minél többekhez eljusson!

  • Reagált a Suzuki a magát kerítéshez láncoló MSZP-s képviselő akciójára

    A hőség nem játék, ezért a Magyar Suzuki még a magát feleslegesen, önszántából a kerítéshez láncoló Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét is többször vízzel kínálta és itatta. Ugyanakkor a cég megerősítette, hogy szándékos rosszhírnévkeltés esetén megteszi a szükséges jogi lépéseket.

    Hídlap
  • Folytatódik térségünkben a szúnyoggyérítés

    Folytatódik a szúnyogirtás térségünkben: Június 25-én földi és légi szúnyoggyérítést is végeznek a térségben. Az irtás során felhasznált szer emberekre és melegvérű állatokra nem veszélyes, továbbá a környezetre sincs káros hatással. A méhészek figyelmét felhívják arra, hogy a vegyszer méhekre ártalmas.

    Hídlap
Advertisements