Beáta, Izolda

Hídlap

Unokázós csalók verik át a mikolaiakat

Vámosmikolán is megjelentek az úgynevezett “unokázós” csalók, akik idős embereket hívnak fel unokájuk, gyermekük nevében telefonon, nagy váltságdíjat követelve. A lakosság már értesítette a rendőrséget.

A közösségi oldalon a következő felhívást tette közzé Dénesné Molnár Mónika:

Kedves vámosmikolai és környékbeliek!

Ez kicsit rendhagyó bejegyzés, de sajnos falunkba is eljutottak az “unokázós” csalók. Idős embereket hívnak fel unokájuk, gyermekük nevében telefonon nagy váltságdíjat követelve. A történeteik nagyon hihetőek, ismerik a családon belül szóhasználatokat, neveket. Figyelmeztessétek idős hozzátartozóitokat, hogy ne higgyenek el semmiféle ilyen telefonos mesét! A rendőrség értesítve lett, jelenlétükben reméljük már nem mernek próbálkozni, de jobb félni, mint megijedni!
Osszátok meg kérlek a bejegyzést, hogy minél többekhez eljusson!

  • Felavatták a Királyréti Kirándulóközpontot Szokolyán

    Átadták a 205 millió forintból megépült Királyréti Kirándulóközpontot csütörtökön, Szokolyán. A többfunkciós épület nem csak turisztikai szolgáltatást nyújt, hanem hely- és gazdálkodástörténeti bemutatót is kínál a Börzsönybe látogatóknak. A beruházásnak köszönhetően egyre többen választhatják úti célul a hegységet.

    Hídlap
  • Növelné a kormány az erdőterületek nagyságát

    A tavaszi időszakban 22 millió facsemete elültetésével járul hozzá a kormány a magyar erdők fenntartásához, emellett 2019-ben több mint 6000 hektárral növelik az erdőterületek számát – jelentette be Nagy István miniszter csütörtökön Kismaroson, az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából rendezett díjátadó ünnepségen.

    Hídlap
Advertisements