Sára, Márió

Hídlap

Unokázós csalók verik át a mikolaiakat

Vámosmikolán is megjelentek az úgynevezett “unokázós” csalók, akik idős embereket hívnak fel unokájuk, gyermekük nevében telefonon, nagy váltságdíjat követelve. A lakosság már értesítette a rendőrséget.

A közösségi oldalon a következő felhívást tette közzé Dénesné Molnár Mónika:

Kedves vámosmikolai és környékbeliek!

Ez kicsit rendhagyó bejegyzés, de sajnos falunkba is eljutottak az “unokázós” csalók. Idős embereket hívnak fel unokájuk, gyermekük nevében telefonon nagy váltságdíjat követelve. A történeteik nagyon hihetőek, ismerik a családon belül szóhasználatokat, neveket. Figyelmeztessétek idős hozzátartozóitokat, hogy ne higgyenek el semmiféle ilyen telefonos mesét! A rendőrség értesítve lett, jelenlétükben reméljük már nem mernek próbálkozni, de jobb félni, mint megijedni!
Osszátok meg kérlek a bejegyzést, hogy minél többekhez eljusson!

  • Környezettudatos diákok kapnak elismerést

    Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan, immár ötödik éve, 2019-ben is pályázatot hirdet a Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért emlékplakett elnyerésére.

    Hídlap
  • Zátonyra futott egy hajó Helembánál

    Zátonyra futott egy hajó a 1709.5 fkm-nél, a Helemba-sziget alatt. Információink szerint a hajón nem keletkezett lék és nem szivárog belőle semmi. Jelenleg mentésre vár.

    Hídlap