Beáta, Izolda

Hídlap

Sikeresen kezdte az évet a zebegényi futsal csapat

A Zebegény Garvittax Sportegyesület futsal csapata értékes, rangadón begyűjtött bajnokin három ponttal kezdte az idei évet az NB3-as bajnokságban.

A rendkívül erős, azonban az utóbbi időben gyengélkedő Csakacsel csapatához látogattak és előzetes félelmeik beigazolódtak, mert nagyon nehéz derbin vannak túl. Mindkét csapat sokat akart, de ez még idényeleji forma volt. Szerencsés gól mindkét oldalon volt és a mérkőzés különböző periódusait mindig más uralta. A végén azonban a zebegényiek jöhettek le elégedettebben.

A csapat beszámolójában a következőket írta:

Ettől függetlenül biztos, hogy sok csapat (köztük még egyszer mi is) meg fog szenvedni a rendkívül fiatal, de nagyon agilis gárda ellen!

Rusvai László remek teljesítménye mindenképp szükségeltetett ahhoz, hogy továbbra is izgalmas legyen a bajnokság! A mai napon (amely egyben a bajnokság félideje is) három 27 pontos és három 25 pontos együttes található az első hat helyen! Nem akármilyen meccsek vannak hátra, hiszen a bajnokságban szereplő összes klub képes lehet bárki ellen győzelmet szerezni, így megjósolhatatlan a végeredmény!

További sok sikert kívánunk Simon Péter fiainak, valamint mielőbbi felépülés a sérülést szenvedő Kanalas Lászlónak!

Hétvégén két futsal csapattal is pályára lépünk a F7vége sorozatban szombaton, valamint vasárnap beindul a téli műfüves bajnokság is!

HAJRÁ ZEBEGÉNY GARVITTAX SE!!!

Képünkön az alapnégyesünk gólöröme látható, amelyet az Andrea Dekor Fotó készített, ezúton is köszönjük!

Forrás: Zebegény Garvittax Sportegyesület

  • Felavatták a Királyréti Kirándulóközpontot Szokolyán

    Átadták a 205 millió forintból megépült Királyréti Kirándulóközpontot csütörtökön, Szokolyán. A többfunkciós épület nem csak turisztikai szolgáltatást nyújt, hanem hely- és gazdálkodástörténeti bemutatót is kínál a Börzsönybe látogatóknak. A beruházásnak köszönhetően egyre többen választhatják úti célul a hegységet.

    Hídlap
  • Növelné a kormány az erdőterületek nagyságát

    A tavaszi időszakban 22 millió facsemete elültetésével járul hozzá a kormány a magyar erdők fenntartásához, emellett 2019-ben több mint 6000 hektárral növelik az erdőterületek számát – jelentette be Nagy István miniszter csütörtökön Kismaroson, az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából rendezett díjátadó ünnepségen.

    Hídlap
Advertisements