Frigyes

Hídlap

Csolnok tarolt a Téli Műfüves Bajnokságon

A Csolnok-Tardos mérkőzéssel kezdődött el a Téli Műfüves Bajnokság idei évada. A pontvadászatra nevezett csapatok ezúttal két divízióban szerepelnek: a megyei elsőosztályú alakulatok (köztük a B csoportban szereplő Sárisáp és a Nyergesújfalu) a Téli Műfüves Megyei I ligába nyert besorolást.

Az összevont megye II-III-as bajnokságában a Pilismarót, valamint a Csolnok szerepel. Utóbbira ráadásul igen nemes feladat is hárult, hiszen a Tardos elleni találkozójával hivatalosan is megnyitotta az idei szezont.

Már a bemelegítés alatt látszott, hogy a Csolnok nem fogja félvállról venni a mérkőzést. Precízen végzett gyakorlatok, majd a kezdő sípszó után veszélyes offenzívák jelezték, hogy nem várat sokáig magára az első találat. Bár az első komoly helyzet a Tardos előtt adódott – rögzített pontrúgást végezhettek el – a vezetést a 15. percben Farkas Antal révén a Csolnok szerezte meg.

Egy perccel később Barlangi Balázs, a fiatal csatár tovább növelte az előnyt, majd az 53. perctől már három góllal vezetett a Csolnok. Bár a tardosi Kovács Henrik a 62. percben szépített, mégis a sváb község csapata örülhetett a végén, hiszen a hajrában Zsolnay Zsolt Pál (69. perc) és Gál Csaba (76. perc) is betalált.

Végeredmény: Csolnok 5-1 Tardos

A bajnokság következő fordulójának is a Monostori Tivadar Utánpótlásközpont adhat otthont. Január 27-én, 13 órakor a Csolnok-Pilismarót, míg 15 órakor Sárisáp – Nyergesújfalu találkozót rendezik meg,

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements