Márk

Hídlap

Litvániában mérkőzik meg a magyar bajnok sárisápi fiatal

Már hetek óta végzi a felkészülést Nardelotti Zoltán, aki február első napjaiban Litvániában megrendezésre kerülő Baltic Openen száll ringbe. A sárisápi muaythai harcost telefonon értük utol, akire nehéz mérkőzések várnak a litván fővárosban.

December közepén versenyzett utoljára és hamarosan újra megméretteti magát. Mit vár a versenytől?

Nardelotti Zoltán: A I. Yokkao Muaythai Magyar-bajnokságon szerzett aranyérem után néhány napot pihentem majd elkezdtük a felkészülést. Csányi Péter és Vlasich Róbert vezetésével Győrben az Unicentrál Bull’s-nál és Bányász Adrián vezetésével a Mega-Tech SE-nél is készülök, elsősorban tüdőkapacitás növelése érdekében állóképesség javító edzéseket végzek, valamint a technikán is dolgozunk. Tatán edzőtáboroztunk, ahol reggelente erőnléti, délután technikai edzéseken vettem részt. A napokban Litvániába utazunk egy rangos versenyre, ahol felmérhetem azt is, hogy milyen állapotban vagyok.

A Baltic Openen tíz fős csoportba került, a tavalyi A kategóriás -71 kilogrammos Európa-bajnokkal is találkozik.

Nardelotti Zoltán: Erős lesz a mezőny, ugyanakkor bízom benne, hogy sikerül jó eredményeket elérnem. Ellenfeleim száma még nem véges, ugyanis ez egy nyílt nevezésű verseny, még bárki nevezhet. Nehéz tornára számítok, hiszen ciprusi, fehérorosz és orosz ellenfeleim is lesznek. -75 kilogrammban versenyzek, szeretném eredményesen zárni a vilniusi kalandot.

Melyik napokon szurkolhatunk Önnek?

Nardelotti Zoltán: Január 31-én repülünk Vilniusba, ahova egy rigai átszállással 3 órás út után érkezünk meg. Másnap, február 1-én elkezdődik a torna, amely harmadikáig tart. Az előzetes számítások szerint naponta két mérkőzés vár rám, ami nem lesz egyszerű feladat.

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements