Bernadett

Hídlap

Litvániában mérkőzik meg a magyar bajnok sárisápi fiatal

Már hetek óta végzi a felkészülést Nardelotti Zoltán, aki február első napjaiban Litvániában megrendezésre kerülő Baltic Openen száll ringbe. A sárisápi muaythai harcost telefonon értük utol, akire nehéz mérkőzések várnak a litván fővárosban.

December közepén versenyzett utoljára és hamarosan újra megméretteti magát. Mit vár a versenytől?

Nardelotti Zoltán: A I. Yokkao Muaythai Magyar-bajnokságon szerzett aranyérem után néhány napot pihentem majd elkezdtük a felkészülést. Csányi Péter és Vlasich Róbert vezetésével Győrben az Unicentrál Bull’s-nál és Bányász Adrián vezetésével a Mega-Tech SE-nél is készülök, elsősorban tüdőkapacitás növelése érdekében állóképesség javító edzéseket végzek, valamint a technikán is dolgozunk. Tatán edzőtáboroztunk, ahol reggelente erőnléti, délután technikai edzéseken vettem részt. A napokban Litvániába utazunk egy rangos versenyre, ahol felmérhetem azt is, hogy milyen állapotban vagyok.

A Baltic Openen tíz fős csoportba került, a tavalyi A kategóriás -71 kilogrammos Európa-bajnokkal is találkozik.

Nardelotti Zoltán: Erős lesz a mezőny, ugyanakkor bízom benne, hogy sikerül jó eredményeket elérnem. Ellenfeleim száma még nem véges, ugyanis ez egy nyílt nevezésű verseny, még bárki nevezhet. Nehéz tornára számítok, hiszen ciprusi, fehérorosz és orosz ellenfeleim is lesznek. -75 kilogrammban versenyzek, szeretném eredményesen zárni a vilniusi kalandot.

Melyik napokon szurkolhatunk Önnek?

Nardelotti Zoltán: Január 31-én repülünk Vilniusba, ahova egy rigai átszállással 3 órás út után érkezünk meg. Másnap, február 1-én elkezdődik a torna, amely harmadikáig tart. Az előzetes számítások szerint naponta két mérkőzés vár rám, ami nem lesz egyszerű feladat.

  • A Dunakanyarban élők nem támogatják a Red Bull Air Race-t

    Bár alternatív helyszínként a Dunakanyar is felmerült, a térségben élők többsége nem támogata azt, hogy Budapest helyett a régióban rendezzék meg a júliusra tervezett Red Bull Air Race futamot. A műrepülő-verseny helyszínével kapcsolatban Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője indított szavazást közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem ad engedélyt arra, …

    Hídlap
  • Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

    Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat. Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei …

    Hídlap