Frigyes

Hídlap

Bakonyi emléktorna lesz Dorogon

Február 9-én, szombaton 9 órai kezdettel öt U17 korosztályú csapatot és lelkes szurkolótáborukat várják a szervezők Dorogon, a Bakonyi István Emléktornára. A híres labdarúgó, edzőként hosszú évekig segítette az utánpótlás nevelést Dorogon. Több olyan fiatalt nevelt ki, akik később a felnőtt csapat meghatározó játékosaivá váltak.

A tornán a Dorogi FC 1, Pilismarót, Nyergesújfalu, Dorog FC 2 és Tatabánya csapatai lépnek pályára. Az eredményhirdetés 12 órakor lesz.

A rendezvényre a belépés ingyenes!

Helyszín: Dorog Városi Sportcsarnok (Dorog, Iskola út 1.)

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements