Bernadett

Hídlap

Mit szólna, ha a Dunakanyarban lenne a Red Bull Air Race? – Szavazás indult!

Budapest helyett alternatívaként felmerült a Dunakanyar, mint lehetséges helyszín a júliusra tervezett műrepülő versenyre. A lakosság most a közösségi oldalon is szavazhat a kérdésben, mutatjuk, hol!

Mint ismert, a főváros nem ad engedélyt a júliusra Budapestre tervezett Red Bull Air Race-re. A Főpolgármesteri Hivatal közleménye szerint a budapesti lakosság észrevételeinek és érdekeinek figyelembe vételével Tarlós István főpolgármester – Láng Zsolt bizottsági elnökkel egyetértésben – arról tájékoztatta a Red Bull Air Race szervezőit, hogy a rendezvény körülményeinek elégtelensége miatt a főváros nem tudja az engedélyeket kiadni az ez év júliusra tervezett eseményre.

A főpolgármester alternatívaként javasolta a szervezőknek megvizsgálni a Dunakanyar vagy valamelyik nagyobb magyarországi tó környékét.

Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője szavazást kezdeményezett közösségi oldalán. A lakosságtól azt kérdezi, támogatnák-e, hogy idén Budapest helyett a Dunakanyarban legyen a Red Bull Air Race?

Szavazni ITT tudnak a hétvégéig.

Fotó: Fotó: MTI/Lakatos Péter

  • A Dunakanyarban élők nem támogatják a Red Bull Air Race-t

    Bár alternatív helyszínként a Dunakanyar is felmerült, a térségben élők többsége nem támogata azt, hogy Budapest helyett a régióban rendezzék meg a júliusra tervezett Red Bull Air Race futamot. A műrepülő-verseny helyszínével kapcsolatban Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője indított szavazást közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem ad engedélyt arra, …

    Hídlap
  • Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

    Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat. Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei …

    Hídlap