Frigyes

Hídlap

Mit szólna, ha a Dunakanyarban lenne a Red Bull Air Race? – Szavazás indult!

Budapest helyett alternatívaként felmerült a Dunakanyar, mint lehetséges helyszín a júliusra tervezett műrepülő versenyre. A lakosság most a közösségi oldalon is szavazhat a kérdésben, mutatjuk, hol!

Mint ismert, a főváros nem ad engedélyt a júliusra Budapestre tervezett Red Bull Air Race-re. A Főpolgármesteri Hivatal közleménye szerint a budapesti lakosság észrevételeinek és érdekeinek figyelembe vételével Tarlós István főpolgármester – Láng Zsolt bizottsági elnökkel egyetértésben – arról tájékoztatta a Red Bull Air Race szervezőit, hogy a rendezvény körülményeinek elégtelensége miatt a főváros nem tudja az engedélyeket kiadni az ez év júliusra tervezett eseményre.

A főpolgármester alternatívaként javasolta a szervezőknek megvizsgálni a Dunakanyar vagy valamelyik nagyobb magyarországi tó környékét.

Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője szavazást kezdeményezett közösségi oldalán. A lakosságtól azt kérdezi, támogatnák-e, hogy idén Budapest helyett a Dunakanyarban legyen a Red Bull Air Race?

Szavazni ITT tudnak a hétvégéig.

Fotó: Fotó: MTI/Lakatos Péter

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements