Frigyes

Hídlap

A február 21-i fórumon mindent megtudhatunk a Tokodaltáróra tervezett munkásszállóról

A napokban felbolygatta a község életét a szénosztályozó régi irodaépületébe tervezett munkásszálló híre, amely azóta is élénken foglalkoztatja a lakosokat. Egyesek úgy vélik, hogy a közbiztonságra is negatív hatással lehet, ha az ország távolabbi pontjairól, illetve külföldről érkező vendégmunkások költöznek Tokodaltáróra.

A lakosok a közösségi oldalakon fejezték ki véleményüket a tervezet ellen, majd hétfőn nyílt levéllel fordultak a polgármesteri hivatalhoz, hogy hívjanak össze lakossági fórumot a munkásszállóval kapcsolatban.

Az önkormányzat mindössze 24 óra elteltével reagált a megkeresésre és február 21-re tűzte ki a fórum napját. A tájékoztatóból kiderül, hogy nem csak a munkásszállóval kapcsolatos kérdésekre, hanem ismertetik a volt teniszpályát érintő fakivágások szakértői véleményét is.

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements