Frigyes

Hídlap

Ketten sérültek meg a táti úti balesetben

Kedden délután néhány perccel 15 óra előtt személyi sérüléssel járó közúti baleset történt a 11-es főút Esztergom és Tát közötti szakaszán. Információink szerint a Bottyán-tó közelében eddig ismeretlen okokból két személygépkocsi frontálisan ütközött. A csattanás hatalmas erejű lehetett, hiszen az egyik jármű az ütközés következtében felborult.

A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműket, majd a kiérkező rendőrök a műszaki mentés idejére teljes útzárat rendeltek el. A közlekedők a 10-es és a 117-es úton kerülhetnek.

Az Esztergom és Tát között húzódó 11-es, valamint 117-es út rendkívül balesetveszélyes útszakaszként tartják számon. Tavaly a Bottyán-tó és az elágazás közötti szakaszon fának csapódott egy Skoda Fabia típusú személygépkocsi, amelynek utasát sikerült kimenteni az égő járműből.

(Fotó: Lobog Csongor)

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements