Bernadett

Hídlap

Ketten sérültek meg a táti úti balesetben

Kedden délután néhány perccel 15 óra előtt személyi sérüléssel járó közúti baleset történt a 11-es főút Esztergom és Tát közötti szakaszán. Információink szerint a Bottyán-tó közelében eddig ismeretlen okokból két személygépkocsi frontálisan ütközött. A csattanás hatalmas erejű lehetett, hiszen az egyik jármű az ütközés következtében felborult.

A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműket, majd a kiérkező rendőrök a műszaki mentés idejére teljes útzárat rendeltek el. A közlekedők a 10-es és a 117-es úton kerülhetnek.

Az Esztergom és Tát között húzódó 11-es, valamint 117-es út rendkívül balesetveszélyes útszakaszként tartják számon. Tavaly a Bottyán-tó és az elágazás közötti szakaszon fának csapódott egy Skoda Fabia típusú személygépkocsi, amelynek utasát sikerült kimenteni az égő járműből.

(Fotó: Lobog Csongor)

  • A Dunakanyarban élők nem támogatják a Red Bull Air Race-t

    Bár alternatív helyszínként a Dunakanyar is felmerült, a térségben élők többsége nem támogata azt, hogy Budapest helyett a régióban rendezzék meg a júliusra tervezett Red Bull Air Race futamot. A műrepülő-verseny helyszínével kapcsolatban Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője indított szavazást közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem ad engedélyt arra, …

    Hídlap
  • Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

    Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat. Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei …

    Hídlap